Απο Mandriva 2008 σε Mac

AsxetoKounabi | Παρ, 06/27/2008 - 12:45 | 1' | 1

Γεια ! Ειμαι ο Πετρος !  ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το λινουξ αλλα απογοητευμενος με  τον τροπο εγκαταστασης και ετσι αποφασησα να βαλω μακ εκτος αν μου πειτε πως μπορω να εγκαθιστω καθε προγραμα που κατεβαζω οσο  για το  Install and Remove software ....τα ιδια απλα κατεβαζεις αλλα προγραμματα οχι αυτα που εχεις στο συστημα σου ...... μπορω να εχω μια απαντηση πως εγκαθιστω το προγραμμα το οποιο εχω κατεβασει?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής ;;; Τι εννοείς με το

"πως μπορω να εγκαθιστω καθε προγραμα που κατεβαζω οσο για το Install and Remove software ....τα ιδια απλα κατεβαζεις αλλα προγραμματα οχι αυτα που εχεις στο συστημα σου".

Όποιο πρόγραμμα βρίσκεις και στο ίντερνετ και το κατεβάζεις το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει και στον διαχειριστή πακέτων σου για να το κάνει εγκατάσταση αυτόματα.Επίσης ρίξε μια ματιά στο θέμα:

Πως εγκαθιστώ εφαρμογές στο Linux; Τι είναι τα "πακέτα", οι "εξαρτήσεις", τα "αποθετήρια", κλπ;!;

όπου εξηγεί τι είναι ο διαχειριστής πακέτων και ποια η χρησιμότητα του,τι είναι τα αποθετήρια των προγραμμάτων και γενικά ότι χρειάζεσαι για να εγκαταστήσεις προγράμματα.Στο τέλος του παραπάνω κειμένου γράφει και για το Mandriva.

Άμα θέλεις mac ρίξε μια ματιά εδώ:Μεταπήδηση από fedora σε mac να πάρεις μια ιδέα.