Google Earth Linux και εγκατάσταση

itssat | Κυρ, 04/13/2008 - 20:13 | 2' | 3

Την Μεγάλη μου καλησπέρα στο linuxformat foroum.

Είμαι πολύ πρόσφατος στο linux μόλις πριν λίγο καιρό αποφάσισα να εγκαταστήσω ένα linux λειτουργικό, ξεκίνησα
με το κατεβάζω διάφορες διανομές και τελικά αποφάσισα στην διανομή της ubuntu μάλλον επειδή ''ακουγόταν'' περισσότερο από όλες χωρίς να ξέρω και πολλά η επιλογή του cd live δεν με ταίριαζε γιατί θέλω να μάθω για μόνιμα και όχι περιστισιακά.

Από υπολογιστές η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει είναι μόνος και μέσα από foroum και διαδυκτιακούς μου φίλους εσάς σας έμαθα από το περιοδικό που τυχαί α το είδα στο περίπτερο και η δουλειά του είναι άψογη συγχαρητήρια και με τις λιγοστές διαφημίσεις όπου έχει μέσα την τιμή του την βλέπω λογική.

Να μην σας ζαλίσω περισσότερο με εισαγωγές όσα προγράμματα εγκατέστησα το κατάφερα μόνο από τις βιβλιοθήκες και όχι από το να κατεβάσω από το ίντερνετ όπως το GoogleErhtLinyx τελικά και αυτό το βρήκα μέσα στις βιβλιοθήκες αλλά δεν μπορώ να το βρω που εγκαταστήθηκε. Αλλά ούτε και χειροκίνητα το κατάφερα κάποια λύση;

Ευχαριστώ

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

εγω τώρα προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στο ubuntu 7.10 του πακέτου googleearth απο το synaptic και ταυτόχρονα κάνει εγκατάσταση άλλο ένα πακέτο με το όνομα fakeroot , όμως ζητάει και το cd της διανόμής το οποίο δεν το έχω πρόχειρο οπότε σταμάτησα την εγκατάσταση.
σε mintlinux που είναι σχεδόν ίδιο με το ubuntu έχω κάνει απο το internet αλλά δεν δουλεύει και τόσο καλά το πρόγραμμα...
λογικά αν έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση απο Εφαρμογές----->διαδίκτυο----->google earth θα το βρεις να το τρέξεις.

το αρχείο λογικά θα το βρεις στο:

Σύστημα αρχείων/usr/bin

Καλημέρα

έτσι όπως το περιγράφεις είναι έχω και το cd αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και δεν το βρίσκω μέσα Εφαρμογές/διαδίκτυο/.... αλλά και πουθενά αλλού.

το δοκίμασα και με το wine και την εφαρμογή για win και η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ χάλια.

ειχα παρομοιο προβλημα και ληθηκε πηγαινοντας στην πρθαφαιρεση τσεκαρα ολες τισ διαθεσιμες εφαρμογες και μετα κατω στις προτιμησεις στις πηγες λογισμικου εβαλα κυριος εξθπηρετιτης και εκει που λεει εγκατασταση απο cd ξετσεκαρα το βελακι.επιζω να βοηθησει.