Προβλήματα με hardware; Λύστε τα εδώ.

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:05 | 2' | 2

Καλησπέρα παιδιά.Λοιπόν ,εγκατέστησα το Mandriva one 2007 απο το DVD του περιοδικού.Όλα καλά με την εγκατάσταση.Με το που μπαίνει όμως στο γραφικό περιβάλλον,συνειδητοποιώ πως δεν υπάρχει ήχος και πως ορισμένες συσκευές που έχω δεν αναγνωρίζονται μεταξύ αυτών το DVD-R.κατέβασα όλα τα πακέτα απο το Software Manαger του Mandriva αλλά και πάλι τίποτα.Υποθέτω θα πρέπει να κατεβάσω drivers για την μητρική μου.Μπήκα στο site της Nvidia αλλά η διανομή αυτή δεν έχει drivers για την M/B μου η οποία είναι η gigabyte k7 nforce2.Τί μπορώ να κάνω εκτός απο το να εγκαταστήσω άλλη διανομή?Kαι πώς θα ξέρω ποιά διανομή είναι καταλληλότερη για το σύστημά μου?Ευχαριστώ και περιμένω ιδέες..

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αυτή τη μητρική έχεις;
http://www.guru3d.com/article/content/66/

Άνοιξε μια κονσόλα (ALT+F2 > konsole) και δώσε τις εξής 3 εντολές για να δουμε τις πταίει και κάνε copy/paste εδώ τα αποτελέσματα:

dmesg | grep DVD

cat /etc/fstab

lspci

Το ποια διανομή είναι καλύτερη για το σύστημά σου, εξαρτάται από σένα και το συμπέρασμα προκύπτει πάντοτε με πειραματισμούς.

έχω την κάρτα γραφικών της Intel Mobile 945GM/PM/GMS, 943/940GML and 945GT Express Memory και βλέπω τα βίντεο στα videoplayer χάλια! φταίει η κάρτα και αν ναι φτιάχνεται;
ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα