Δώστε προτάσεις καί ιδέες στην ομάδα ανάπτυξης του Ubuntu.

alfisti | Παρ, 02/29/2008 - 23:01 | 1' | 9

Στην σελίδα

http://brainstorm.ubuntu.com/

μορούν πλέον οί χρήστες τού ubuntu, να γράψουν ιδέες καί προτάσεις, ή να ψηφίσουν πάνω στις προτάσεις άλλων χρηστών, έτσι ώστε η ομάδα ανάπτυξης της διανομής, να δίνει προτεραιότητα στις προτιμήσεις τους.

Τι λέτε, δεν αξίζει να το κάνουμε καλύτερο?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Παιδιά δείτε λίγο αυτό το θεματάκι σε ένα άλλο φορουμ,γέλασα με την καρδιά μου με αυτά που διάβασα ειδικά με το ReactOS τρελή φάση....Μα καλά ότι να ναι γράφουν τι να πω,άσχετοι να ούμε. :) :P

Καλησπέρα καλό το θέμα πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά την Ελληνική συμμετοχική κοινοτική και καλώ όλους τους φίλους του UBUNTU να συμμετάσχουν.
Σαν πρώτη ιδέα είναι : αν μπορεί κανείς να κάνει ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει (ας πούμε recompiler ένα πρόγραμμα των Win σε Linux και να το εγκαθιστά αυτόματα στα Linx σαν να ήτανε δικό του (του Linux)
Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός;

===================

linuxingreece.forummotion.com

===================

Σαν δεύτερη ιδέα η μετάφραση στα Ελληνικά το πλήρες εγχειρίδιο του UBUNTU τόσο για τους εκπαιδευτές όσο και για τους μαθητές.

===================

linuxingreece.forummotion.com

===================

Βασικά για το πρώτο δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γίνει από την στιγμή που το .exe είναι "συμπιεσμένος" κώδικας για win και θα είναι δύσκολο να γίνει με την μία,κατά την γνώμη όμως δεν αξίζει να γίνει αφού πολλές εφαρμογές του λινουξ είναι ποιο εύκολες ή και καλύτερες από αντίστοιχες των win.

δεν είνα τόσο εύκολο καθώς τα προγράμματα κάνουν και system calls..
και δεν γίνονται με τον ίδιο τρόπο στα win και linux..
και εκτώς αυτού..
κάτι πρέπει να παίζει και με τις βιβλιοθήκες..

Ωστόσο αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλά προγράμματα που τρέχουν στα υπόλοιπα λειτουργικά και όχι στα Linux. Για παράδειγμα θα αναφέρω προγράμματα που δουλεύω εγώ και θα ήθελα πολύ να τρέχουν σε Linux. To premier το Photoshop (με όλα τα παρελκόμενα) ακόμη ο Avid αλλά και το Final Cut PRO που τρέχει σε MacOSX. Νομίζω λοιπόν ότι μέχρι τα αντίστοιχα προγράμματα του ανοικτού κώδιακα να φτάσουν στο επίπεδο των προγραμμάτων που τρέχουν στα άλλα λειτουργικά καλό θα ήταν να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια από αυτά στα Linux.

Θανο, Αν ο τυπος ειναι εισαγωγεας ψυχοφαρμακων αυτα που λεει ειναι εμεση διαφημηση στα προιοντα του η οποια θα εχει αμεση επιδραση στις πωλησεις (και κατι μου λεει πως ενα ακομη τετοιο να διαβασω με εχει πελετη στα σιγουρα ...οταν θα αρχισει να γυαλιζει το ματι μου και σας φωναζω σαν τη μενεγακη να στειλετε φιλακια στο reactOS που ειναι...το μελλον :)  :) :D :D )

Τεσπα.... ας βοηθησουμε, αλλα χμμμμ το μονο που θελω στο linux και δεν το χει, δεν εξαρταται απο το linux και τους developers των διανομων.... αλλα απο την adobe

Επι του παροντως δυσκολα θα βρω κατι που θα ηθελα και δεν το χω... θα το σκεφτω

μη τα δινετε ρε παιδιά αυτά τα link, εκνευρίστηκα πάλι με τον ψυχάκια.

Εγω αυτο που εχω να προτινο ειναι να κανουν κατι ειτε με το compiz ειτε με το xorg.conf η με οτι αλλο φταιει,γιατι πολι αντιμετοπιζουν το εξεις προβλημα(ubuntu).Οταν εχουν περιβαλον 3D εφε και παν να τρεξουν καποια 3D εφαρμογη οπως googleaerth. η καποιο game(Brutal Chess) Ανοιγουν την εφαρμογη αλλα αναβοσβηνη η εικονα τους συνεχεια. και τοτε βγαζουν το 3D περιβαλων και ειναι ολα οκ(και με ΑΤΙ και με NVIDIA). Γιατι να συμβαινει αυτο???Καποιοι ειπαν οτι φταιοι το compiz, αλλοι οτι φταιει το xorg.conf .Πολυ ειπαν οτι ειναι κατι που το ψαχνουν και θα το διωρθοσουν.Σε καποια site εδωσαν σαν λεισει κατι που πρεπει να εχεις αρκετη γνωση επανω στο LINUX για να το πετυχεις και αν..... Ας κανουν κατι γιατι μας αρεσει το linyx ιδιαιτερα το ubuntu και το 3D περιβαλον!!!!