Enable_ssl σε Debian

mitsaras77 | Παρ, 02/22/2008 - 16:18 | 1' | 4

Ξέρει κανείς σε ποιο πακέτο deb μπορώ να βρώ αυτή την εντολή? Στα πακέτα openssl, libssl και libssl-dev δεν υπάρχει

Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Φίλε μου, το μόνο που βρήκα (σε Debian Lenny 32bit) είναι:
$ apt-file search enable_ssl
ri1.9: usr/share/ri/1.9/system/Net/POP3/enable_ssl-c.yaml
ri1.9: usr/share/ri/1.9/system/Net/POP3/enable_ssl-i.yaml
ri1.9: usr/share/ri/1.9/system/Net/SMTP/enable_ssl-i.yaml
$
Όμως το πακέτο αυτό (ri1.9) είναι απλά reference της Ruby. Ένα (πολύ) πρόχειρο ψάξιμο στο net έδειξε ότι μάλλον αυτό που ψάχνεις είναι συνάρτηση σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού (πέρα από Ruby το είδα κ για Perl), παρά κάποιο πρόγραμμα που τρέχεις.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως...
Δημήτρης

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και συμφώνώ μαζί σου και από έρευνα που έχω κάνει και εγώ. Το θέμα είναι ότι το configure του netembryo, από το git, το ψάχνει σαν εντολή γραμμής. Μου λέει δηλαδή ότι δεν βρήκε το command και πετάει error το οποίο όμως δεν σταματάει τη μεταγλώττιση. :? Θα μου πεις ψάχνεις ψίλους στα άχυρα, ε γι'αυτο ασχολούμε με το linux γιατί μου δίνει αυτή τη δυνατότητα :)

Χμμμ, άμα κάνεις τον κόπο να δείξεις τα μηνύματα που σου πετάει το configure, (κ κατά προτίμηση κ το configure --help), μπορούμε να το συζητήσουμε σε πιο σωστή βάση.

Μετά από πολύ ψάξιμο στο internet και προσεκτικό διάβασμα(!!!) του configure.ac και configure τελικά κατέληξα ότι πρόκειται για λάθος του ίδιου του configure. Απλώς είναι συνάρτηση που αναφέρεται στη ενεργοποίηση του ssl με enable-ssl στη γραμμή του configure. Το οτι το βλέπει σαν εντολή γραμμής το ίδιο το configure αργότερα πιστεύω ότι είναι στιγμιαίο λαθος που θα διορθωθεί από τον ίδιο τον upstream. Εγώ δεν έχω ιδέα πως διορθώνεται. :) Thanks για το χρόνο σου