log out στο Mandriva Οne

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:30 | 1' | 3

Μόλις έχω εγκαταστήσει το Mandriva One 2008, από το περιοδικό, σε ένα
Acer Aspire, 2023WLMi, με Intel Centrino και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon 9700, 128 MB.

Είναι φοβερό, με τα 3d του και τα όλα του. Όμως, έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω log out με Ctrl Alt Backspace, αλλά ούτε και από το μενού, γιατί μετά παγώνει το σύστημα.
Υπάρχει κάποια λύση :

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

και εγω εχω δοκιμασει to mandriva2009 one kai me kde4 kai me gnome kai antimetwoizw to idio bug. mhpws diortothei me lipsei updates

Αυτό είναι όντως πρόβλημα και φαίνεται ότι το έχει η "υπηρεσία διαχείρισης ενέργειας" δηλ το "acpid" . Δεν ξέρω στο Mandriva πως να το ελέγξεις αλλά θα είναι σε κάποια επιλογή με ρυθμίσεις Υπηρεσιών. Εκεί έλεγξε να δεις αν τρέχει...  και καλό είναι να δεις και τα αρχεία καταγραφής "log files" να δεις αν κάτι δεν πάει καλά.

~~~~~~~~~~~~~~~

Αρχάριοι του forum ενωθείτε... βροντοφωνάξτε :

Συγνώμη...επειδή είμαι αρχάριος...πείτε πως θα το κάνω μεσα απο το γραφικό περιβάλλον ?

http://cerebrux.synthasite.com/

Παίδες αυτό είναι ένα παλιό και πολύ γνωστό bug του fglrx (ati) driver στα Mandriva άλλα αν θυμάμαι καλά το έχουν επιλύσει εδώ και 2 μήνες αν θυμάμαι και πάλη καλά. Αφαιρέστε ότι μπορείτε να βρείτε στο add/remove software με όνομα fglrx και μετά κάντε πάλη εγκατάσταση της κάρτας σας από το mandriva control center --> Hardware --> Setup the graphical server, αυτό μετά τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα σας κατεβάσει τα κατάλληλα πακέτα για την κάρτα σας.. (ελπίζω να σας βοήθησα). Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc(Χ850??) και στο laptop(Χ700m) της κοπελιάς μου αλλά και στα 2 έχει επιλυθεί το πρόβλημα πλέον, έχουν και τα shutdown buttons,reset κτλ και το ctrl+alt+backspace λειτουργεί κανονικά.