GEUbuntu

GalloNero | Κυρ, 01/13/2008 - 23:30 | 2' | 2

Μετά το πολύ επιτυχημένο Ubuntu και το Kubuntu ήρθαν να προστεθούν στην οικογένεια και πολλά νέα μέλη, όπως τα Xubuntu, Gobuntu, Edubuntu, Ubuntu CE (Christian Edition με πολύ υλικό χριστιανικού περιεχομένου) και τελευταίο το GEUbuntu. Φέρει το όνομά του από το πάντρεμα δύο κορυφαίων γραφικών περιβάλλοντων, του Gnome και του Enlightenment... Ναι, κυρίες και κύριοι, τώρα το Ubuntu και σε Ε17 γραφικό περιβάλλον. Για downloading εδώ

Βέβαια, η έκδοση δεν είναι αγγελικά πλασμένη... Μου έχει κρασάρει το Ε17 κανα δυό φορές (άλλωστε η development team το λέει ξεκάθαρα, το Ε17 είναι ακόμη στα σκαριά και δεν είναι σταθερό, απλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον υπολογιστή), δεν μου αναγνωρίζει τον εξωτερικό σκληρό (για να είμαστε ακριβείς, τον αναγνωρίζει......που και που......) και έχει σοβαρό πρόβλημα με τα Ελληνικά. Η ομάδα που το δημιούργησε είναι από την Ιταλία γιαυτό και η Προσθαφαίρεση προγραμμάτων είναι στα Ιταλικά, και αρνείται κατηγορηματικά να αλλάξει. Κατά τα άλλα, είναι μια αξιόλογη διανομή που δείχνει την ευελιξία του Ubuntu.


Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Εγώ έχω εγκαταστημένη τη moon edition της έκδοσης 7.04 και είναι είναι εντυπωσιακή διανομή πράγματι!

Τώρα πια στην GEUbuntu 7.10 είναι και η sunshine και η moonlight έκδοση μαζι, σε ένα cd !!! Στην πιό πάνω φωτογραφία φαίνεται και το από πού γίνεται η αλλαγή του θέματος, γίνεται από εκεί που είναι ο κέρσορας του ποντικιού. Παντώς, έχει πολύ καλά γραφικά!