Mandriva και Sagem

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:27 | 1' | 3

Λοιπόν, ξέρω, να αγοράσω router

Αλλά για τώρα, τι μπορεί να γίνει; βάζω το usb modem στη θύρα και όταν επιλέξω 'DSL' μου βγάζει (τα ίδια και το PCLinuxOS):


- Unknown ADSL-USB Modem
- Realtek Semicnductor κλπ κλπ
(στο PCLinuxOS μου βγάζει μία ακόμη, αλλά δεν έχει καμμία σχέση, αφού μόνο όταν συνδέω το USB Modem βγάζει την πρώτη επιλογή)

Είναι σίγουρα το πρώτο, αλλά δε λέει πουθενά 'eagle' όπως είχα διαβάσει πως πρέπει να λέει. Και το έχω δοκιμάσει πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα.
NikhtaSt2007-11-25 16:18:45

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Περίεργο που δεν σου δουλεύει γιατί έχω και εγώ ακριβός το ίδιο modem και μου το βλέπει έτσι ακριβός όπως και εσένα αλλά μου λειτουργεί μια χαρα. Δεν χρειάστηκε να κάνω καμία εγκατάστασή ούτε να κάνω τίποτα Μέσα από το mcc (mandriva control center) έχεις δοκιμάσει? Τι error βγάζει??

το Mandriva to διάλεξα γι' αυτον ακριβός το λόγο... αναγνωρίζει το sagem!!! το ίδιο και το PC Linux OS. στη μόνη περίπτωση που δεν το αναγνωρίζει είναι να εγκαταστήσεται τη DVD vertion του Mandriva η οποία ΔΕΝ έχει τα firmwear τα οποία όταν τα εγκαταστήσεις εργάζεται κανονικα, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ναι δεν είναι αστείο η εγκατασταση απο το CD σε όσους έχουν Sagem είναι καλύτερο!!! εκτώς και εάν είναι Ε8 εάν θυμάμαι καλά εκεί... router :(