Ρύθμιση router ...

paschalis_m | Κυρ, 01/13/2008 - 23:27 | 1' | 18

μπορει καποιος να μου πει πως να ρυθμισω το rooter που εχω?στα ubuntu,fedora ηταν ολα οκ.μονο στη συγκεκριμενη διανομη αντιμετωπισα αυτο το προβλημα.
επισης δεν μου επιτρεπει να κανω loop image για να σωζω τις ρυθμισεις μου.φταιει το οτι δεν εκανα partition στο φλασακι flashακι?

ευχαριστω προκαταβολικα..........
το forum κανει εξαιρετικη δουλεια...................

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!
Σχόλια

πηγαινω στο "persisent loop" και μετα μου λεει σε τι μορφη το θελω (επιλεγω ext3), στη συνεχεια μου λεει "select a partition to create the loopfs file on" και απο κατω μου δειχνει "available partitions" οπου ομως δεν μου εμφανιζει τιποτα.

το flash το ειχες κανει αν θυμασαι fat.
οπωτε και εδω επιλεγεις fat.

To router αφου ειναι ethernet επρεπε να δουλευει

ολα οκ με το loop image.επρεπε τελικα να το κανω fat. ομως δυστυχως ακρη με rooter δεν εβγαλα.μηπως πρεπει να το ρυθμισω εκ νεου?

ουτε και γω καταλαβαινω.στις αλλες διανομες απλα ανοιγα τον browser και ημουν on line. κατα τα αλλα η διανομη ειναι υπερπληρης.
εσυ δεν αντιμετωπισες παρομοιο προβλημα? λες να ευθυνεται κανα firewall?

δεν ριχνεις μια ματια στο control centre μπας και ειναι ολα κλειδωμενα?

στο control centre του kde εννοεις ετσι? μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω (σε ποια καρτελα εννοω).

paschalis_m]στο control centre του kde εννοεις ετσι? μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω (σε ποια καρτελα εννοω).



οχι στο kde.
εννοω στο hamster control centre (που θελει root κωδικο).
δεν μπορω να σου πω ομως ακριβως σε ποια καρτελα, γιατι τωρα ειμαι αλλου.
θα επανελθω οταν το ανοιξω

Πασχαλη δε τσεκαρεις λιγο & τον αριθμο στο Getway που βαζεις στις ρυθμισεις του router σου? Μιλα με τον παροχο σου ποιο πρεπει να βαλεις...
constantinos2007-11-16 10:37:17


paschalis_m]ουτε και γω καταλαβαινω.στις αλλες διανομες απλα ανοιγα τον browser και ημουν on line. κατα τα αλλα η διανομη ειναι υπερπληρης.
εσυ δεν αντιμετωπισες παρομοιο προβλημα? λες να ευθυνεται κανα firewall?


Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως έκανες εγκατάσταση με το rooter σε κατάσταση off και δεν το "είδε".  Από ότι γράφεις όμως δεν το νομίζω. 


Πήγαινε στο Κέντρο Ελέγχου στις συνδέσεις και ρύθμισε από την αρχή το ethernet. Είναι 2-3 κλικ υπόθεση.


Γράψε σε κάθε περίπτωση πως το έλυσες (θα το λύσεις δεν υπάρχει περίπτωση) για να είναι σημείο αναφοράς για όλους.


 

μην ξανακανεις εγκατασταση.
αφου το ειχες αλλου, πηγαινε στο control centre και ρυθμισε το

βασικα κατω δεξια στο εικονιδιο της συνδεσης μου δειχνει οτι ειναι disconnected. οποτε δεν συνδεεται καν. καθε φορα που μπαινω στο hamster χρησιμοποιω τις default ρυθμισεις (αν λεει κατι αυτο).

οχι, εγω επιμενω οτι κατι "απλο" τρεχει.
κανε ενα κλικ στο εικονιδιο να δουμε τι θα γινει.
μηπως επαναλαμβανω το firewall στο cc τα εχει ολα κλειστα?

δοκιμασε κατι αλλο σε παρακαλω: για βαλε το livecd να δουμε αν γινεται συνδεση.

το firewall ειναι ανοιχτο.(control center->security κλπ). ουτε με το live cd γινεται τιποτα. εσυ δλδ με το που εκανες εγκατασταση δεν χρειαστηκε να κανεις κατι το ιδιαιτερο για να μπαινεις στο internet?

εκανα manual εγκατασταση του router (επελεξα ethernet, οχι dsl) και κατω δεξια το εικονιδιο δειχνει οτι ειμαι συνδεδεμενος (οπως και το λαμπακι του router) ομως οταν ανοιγω τον firefox δεν μπορω να κανω τιποτα.φορτωνει για λιγο και μετα μου λεει δεν υπαρχει συνδεση κλπ.
το ιδιο προβλημα το αντιμετωπισα και στο elive (αν λεει κατι αυτο).

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ GATEWAY IP Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ HAMSTER ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΧΑ INTERNET ΑΠΟ TN ETHERNET ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ. ΑΠΛΑ ΜΕΣΩ DCHP ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ.