Πρόβλημα με Sessions (συνεδρία)

nbagi | Κυρ, 01/13/2008 - 23:26 | 1' | 2

Προσπαθώντας να βάλω το beryl στις συνεδρίες του feisty, κατάφερα να  τις χαλάσω και τώρα δεν κάνει εκκίνηση του Gnome μετά το login (με τις επιλογές 'προηγούμενη συνεδρία' ή 'Gnome'). Μου εμφανίζετε το splash εικονίδιο έναρξης του gnome (με κάτι λευκά παραθυράκια από κάτω) και από πίσω μία μονόχρωμη οθόνη. Όταν όμως επιλέγω (από το login) να εκκινήσω με την επιλογή 'Failsafe Gnome' τότε όλα είναι τέλεια. Επίσης από την συνεδρία 'Failsafe Gnome' κάνω αποθήκευση της συνεδρίας αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω έναρξη συνεδρίας κανονικά;

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μπές σε recovery console και κάνε unistall το beryl δίνοντας
sudo apt-get remove beryl-core
αν θυμάμαι καλά για το όνομα του πακέτου που έχει το beryl.Aν μπορείς δώσε μας και τις οδηγίες που ακολούθησες για να εγκαταστήσεις το beryl.

ckek2fire σε ευχαριστώ πολύ!
Το έλυσα το πρόβλημα που δεν ήταν του Beryl τελικά. Είχα πειράξει την σειρά των προγραμμάτων συνεδρίας με αποτέλεσμα να κολλάει στο εικονίδιο εκκίνησης του Gnome για περίπου τρία λεπτά σε μονόχρωμο φόντο (πριν δεν είχα υπομονή να περιμένω και έκανα επανέναρξη Ctrl-Alt-Del). Μετά μπήκα πάλι με την συνεδρία "Failsafe Gnome" παρακολούθησα  την σειρά προγραμμάτων αυτή της συνεδρίας και έβαλα την ίδια σειρά και στην "GNOME". Με την επανεκκίνηση όλα καλά εκτός από μία ενέργεια (gnome-apllet-wn κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που την φόρτωνε για πολύ ώρα, την αφαίρεσα, έκανα save current session και τώρα είναι όπως και πριν ή έτσι νομίζω.
Δεν είναι και η πρώτη φορά που του έχω αλλάξει τα φώτα με την περιέργεια μου.
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.