Elubuntu, ξανά μαζί με το GNOME2

Precise Products | Σάβ, 06/29/2013 - 14:39 | 2' | 8

Θέλετε μια διανομή, βασισμένη στο ubuntu, αλλά με gnome2, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης; Εεε, λοιπόν ιδόυ η λύση, το Elubuntu.

Αυτή η διανομή linux έχει το περιβάλλον MATE (δηλαδή το gnome2) και είναι 100% σταθερή. Η κατανάλωση μνημης είναι μόλις 170mb!!! περισσότερα στο: http://precisecalc.blogspot.gr/p/elubuntu-gnome-2.html

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

Tο έφτιαξα για να φέρω στους χρήστες που θέλουν -μόνο- ubuntu ως διανομή linux.

Aυτή η διανομή είναι πολύ σταθερή, και αν την χρησιμοποιήσετε θα νομίζετε ότι ξαναπήγεατε πίσω στο ubuntu 9.10!!!

Έχω βάλει το πακέτο human-theme (δηλαδή το θέμα των παλιόν εκδόσεων του ubuntu) και όποιος την χρησιμοποιήσει θα πάρει ξανά το desktop στα χέρια του. Επισής έχει όλες τις δυνατότητες παραμετροποήσης το GNOME2.

Εγκατάστηστε το και θα καταλαβετε τι σας λεω.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

είναι live-cd (στο virtualbox μερικες φορες δεν δουλευει το live cd) πάντος αν το δοκιμάσεις στο vmware player Θα παιξει το livecd

Σωστα λες Χαρη, επισης υπαρχει και η αναζητηση οπου εχουμε γραψει ολοι εμεις οι πιο προχωρημενοι οδηγους για να σας βοηθησουμε να παρετε τις καταληλες γνωσεις για να συνεχισετε το χομπι σας.Προτινω να ασχοληθεις με την κονσολα μιας και απο εκει θα γνωρισεις την μαγια του Linux,αλλιως ....τι.εισαι στα Παντζουρια τι εισαι στο desktop του Linux (περιπου) το ιδιο πραγμα ειναι.Καλη συνεχεια στο Linux.!!

Δημοσιεύθηκε από Opera Mobile μέσω Android 2.3.7

έχω αρχισει να σσχολουμε με την κονσολα,... εδω και καποιον καιρο..

καλα κανεις,αλλα δεν αναφερομουν σε εσενα .Εσυ παροτι μικρος εισαι παιχταρας στο linux :)

Συντομα θα φτιάξω την νέα έκοσή του που θα 'χει περισσότερες δυνατότητες, και θα διρθώνει τα προβλήματα αυτής της έκδοσης. Το κάνω αυτό γιαατί εντώπισα ένα bug, ότι το software-sources δεν δουλευει.

Είδα Elubuntu και πίστεψα προς στιγμήν ότι έφτιαξες κάτι ανάλογο με το Elbuntu ή το OpenGEU, δηλαδή Ubuntu με Enlightenment 17. Αλλά, ας είναι... Καλή συνέχεια.