Fosscomm 2011: Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

cmpahar | Τρί, 10/19/2010 - 18:02 | 2'

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι υποβολές υποψηφιοτήτων για την οργάνωση του επόμενου συνεδρίου κοινοτήτων Ανοιχτού και Ελεύθερου Λογισμικό (Fosscomm), παίρνουν παράταση μέχρι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας, πρόταση η οποία θα περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο θα διεξαχθεί το συνέδριο καθώς και όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά τα στάδια της προετοιμασίας που έχουν ήδη γίνει στο mail omada AT fosscomm DOT gr.

Ο αριθμός των αιθουσών και εργαστηρίων που θα διατεθούν για το συνέδριο, πιθανό catering/κυλικείο πλησίον, μικροφωνική εγκατάσταση, δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και άλλα, είναι προτεινόμενα και επιθυμητά αλλά και στο χέρι της ομάδας διοργάνωσης για το τι από αυτά θα υλοποιηθεί.

Τέλος σαν επιτροπή, θέλουμε να παροτρύνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται και σκέφτονται να διοργανώσουν το επόμενο Fosscomm να επικοινωνήσουν μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας προκειμένου να σας συμβουλέψουμε, να σας βοηθήσουμε και να συζητήσουμε ότι θελήσετε και προκύψει. Είναι δυνατό επίσης, να συνεργαστούν και περισσότεροι του ενός σύλλογοι/ομάδες για την οργάνωση του συνεδρίου.

Με τιμή,
η ομάδα Fosscomm

Γιάννης Μπελιάς
Κώστας Τσακάλογλου
Γιώργος Πορτοκάλογλου
Χρήστος Μπαχαράκης

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)