Εικονίδια στο OpenOffice 3

trikalos | Πέμ, 05/07/2009 - 18:24 | 2' | 8

Καλησπέρα παίδες. Εδώ και λίγες μέρες, από τότε που έκανα την εγκατάσταση του τελευταίου Kubuntu, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το OpenOffice 3. Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά είναι αρκετά ενοχλητικό.

Αν δεν απατώμαι, όταν εγκαθιστάς στην αρχή το Kubuntu σου έχει προεγκατεστημένο το OpenOffice 2.4. Αυτό που έκανα ήταν να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση που δινόταν από τα αποθετήρια. Το "πρόβλημα" αφορά τα εικονίδια. Μου εμφανίζει τα εικονίδια με τη μορφη του OpenOffice 2.4  ενώ μου τρέχει το OpenOffice 3! :(

Ξέρω πως ένα τέτοιο θέμα είναι ανάξιο προσοχής :P, αλλά πιστεύω πως θα το έχουν συναντήσει και άλλοι και γι' αυτό ρωτάω άλλωστε. :-)

So, any suggestions? :?

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Βασικά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κατέβασες ΟΟο , ενώ έρχεται με το kubuntu το 3.0.1    Οπότε δεν ξέρω τι έκανες εκεί και τι κατέβασες.

 

~~~~~~~~~~~


Κάντε κλικ στην υπογραφή και βοηθείστε κι εσείς.

Το τελευταίο Kubuntu (9,04) έχει το OpenOffice 3 νομίζω. Μήπως μπερδεύεις κάτι;

Ανάθεμά με κι αν κατάλαβα τι έχω κάνει. Παίζει να είχα ήδη εγκατεστημένα τα 3.0.1 και ο χαζός να τα έβγαλα και να τα ξαναέβαλα.Ξέρετε τώρα τι μπορώ να κάνω για να έχω τα σωστά εικονίδια; Δοκίμασα και πάλι επανεγκατάσταση, ολοκληρωτική απομάκρυνση και επανεγκατάσταση, αλλά δεν έπιασε τίποτα.

Σαν πρόγραμμα λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο που μου την έχει δώσει στην όλη υπόθεση είναι τα εικονίδια. Τίποτα άλλο.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ εικονίδια. Δεν αναφέρομαι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σε αυτά που εμφανίζονται στο Kubuntu με το που πατήσω Alt+F2 και γράψω openoffice.

Carpe Diem!

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα..

Μήπως εννοείς την splash screen που εμφανίζεται όταν φορτώνει το Oo ;;

Αναφέρομαι τόσο στην splash screen όσο και στις συντομεύσεις του OpenOffice που υπάρχουν μέσα στο μενού επιλογών του συστήματος μου.

Carpe Diem!

Δεν ειμαι βεβαιος οτι καταλαβα τι ακριβως εκανες & γιατι, μα αντιλαμβανομαι, πως το θεμα σου ειναι στην.... αισθητικη....
Ωραια, γιατι δε τ' αλλαζεις με το χερι?
Πιο καλα απο το να βαζεις-βγαζεις εφαρμογες γι' αυτο & μονο.

trikalos]

Αναφέρομαι τόσο στην splash screen όσο και στις συντομεύσεις του OpenOffice που υπάρχουν μέσα στο μενού επιλογών του συστήματος μου.

Carpe Diem!

 

Τώρα κατάλαβα σωστά τι λές.   Αυτό έχει να κάνει με τα εικονίδια που χρησιμοποιείς και δεν έχει να κάνει με καθεαυτό το ΟΟο.   Δηλαδή , ανάλογα με το θέμα εικονιδίων αλλάζουν και του ΟΟο.  Κάποια έχουν τα ίδια και κάποια όχι.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Κάντε κλικ στην υπογραφή και βοηθείστε κι εσείς.

Βασικά, ναι, το θέμα είναι αισθητικό καθαρά. Μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να το αλλάξω; Δεν γνωρίζω πως να το αλλάξω ούτε χειροκίνητα ούτε αυτόματα. :(

 

Carpe Diem!