LinuxPreparerX: Εγκατάσταση χρήσιμων προγραμμάτων μόνο με λίγα κλίκ!

htmboss | Σάβ, 09/12/2020 - 10:24 | 2' | 2

Μόλις εγκατέστησες τα Ubuntu ή τα Kali Linux. Μέν έχει κάποια προεγκατεστημένα προγράμματα αλλά πρέπει να βάλεις κι άλλα προγράμματα και ενημερώσεις. Είναι πολύ χρονοβόρο όλο αυτό αλλά εγώ έφτιαξα ένα script με το όνομα: LinuxPreparerX. Αυτό εγκαθιστά πολλές χρήσιμες και καλές εφαρμογές και κάνει ενημερώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το LinuxPreparerX_run.sh και να βαζετε τον κωδικό σας οπότε το χρειαστεί. Το script εγκαθιστά: εφαρμογές από ολα τα είδη και όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Όμως υπάρχει ένα αρνητικό. Θέλει καλό υπολογιστή. Amd64 κατά προτίμηση και 1 με 3GB Ram. Μπορείτε να το βρείτε εκεί: https://github.com/htmboss/LinuxPreparerX

ΤΟ LINUXPREPARERX ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ!! 

 

Δώσε αστέρια!

MO: 2.7 (ψήφοι: 11)

Σχόλια

Καλησπέρα,

Μπράβο σου για την προσπάθεια. Όμως θα ήταν καλό να έχεις στο github τα 2 σκριπτάκια να είναι viewable, αντί μέσα σε ένα archive τύπου files.zip, διότι εκείνο το zipακι «φοβίζει» επειδή πρέπει να το «κατεβάσεις» για να δεις τι έχει μέσα.

Επίσης καλό ειναι να αναφέρεις ρητά, είτε εδώ είτε καλύτερα στο github, ποια ειναι ακριβώς τα προγράμματα που εγκαθιστά το σκριπτάκι.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σήμερα θα ανεβάσω την νέα έκδοση. Αυτά που μου είπες τα έχω λάβει υπόψην μου και θα είναι σε αυτή την έκδοση που μόλις τώρα ανέβηκε. Τα προγράμματα είναι πάρα πολλά και θα μου πάρει πολλη ώρα να τα γράψω.