Κλειδοθήκη εισόδου

john82 | Τρί, 04/02/2013 - 21:01 | 1' | 1

Εδώ και μιάμιση περίπου εβδομάδα, περίπου ένα λεπτό αφού έχω μπει στο περιβάλλον εργασίας, εμφανίζεται στην οθόνη μήνυμα και ζητάει τον κωδικό μου επειδή κατά την εκκίνηση δεν ξεκλειδώθηκε η κλειδοθήκη εισόδου. Αυτό άρχισε όταν στις ρυθμίσεις του Ubuntu One απόεπελεξα την αυτόματη σύνδεση κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Την ξαναεπέλεξα, αλλά το μήνυμα συνεχίζει να εμφανίζεται. Πως μπορώ να το σταματήσω;
Έχω Ubuntu 12.04, σε περιβάλλον Unity.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: 2.3 (ψήφοι: 7)

Σχόλια

"Ανοίγεις το dash( το κουμπί πάνω αριστερά και έχοντας το πληκτρολόγια στα ελληνικά γράψε κωδικοί πρόσβασης και επέλεξε αυτό που θα σου προτείνει, μετά πάνω στο φάκελο login, πάτα δεξί κλικ και επέλεξε αλλαγή κωδικού, στο νέο κωδικό μη βάλεις τίποτα απλά πάτα enter (όταν σου ζητήσει τον παλιό δώστον)"

Το βρήκα [url=http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=4&t=25514&hilit=%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85&start=10]εδώ[/url] και το έχω κάνει και εγώ και μου λειτούργησε, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η βέλτιστη λύση!!!