Voyager και bug(?) στα volume buttons σε laptop

HAWK | Σάβ, 02/16/2013 - 18:44 | 1' | 4

καλησπέρα παιδιά.

Καιρό τώρα εχω στο laptop voyager 12.04 και όλα βαίνουν λίαν καλώς εκτός απο ενα θεμα με τα volume buttons.
Οταν τα πατάω για α χαμηλώσω ή δυναμώσω την ενταση τσουπ...μου πετάει και μικρο παραθυράκι σαν notification "external display mode' ή "clone display mode" απο ένα παραθυράκι κάθε φορά που πατάω καποιο απο τα κουμπια,και κάποια στιγμή εξαφανίζεται και το desktop....επανέρχεται με.....mute!!.....οσο κιαν εψαξα στο νετ δεν βρήκακάτι αντίστοιχο πρόβλημα.
Το λαπιτόπι είναι Lenovo sl300 και kernel εχω 3.7.6.....καμιά ιδέα περί τούτού?

cheers!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!
Σχόλια

Άσχετο, αλλά η επιφάνεια εργασίας σου τα σπάει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω ακούσει και απο άλλους χρήστες. Όσο καιρό πάντως το είχα στο Laptop δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

να'σαι καλά dsyrmalis,χαίρομαι που σου αρέσει (αν και τα azenis icons τα εβαλα για δοκιμή,δε τρελάθηκα,μάλλον θα βάλω άλλα)
ειναι λίγο σπαστικό "bugάκι" και όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι παρόμοιο :(

@Hellaspc1 ευχαριστώ και 'σένα[img]/smileys/smiley-smile.gif[/img]

Ειλικρινά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο...η μπάρα κατω (AWN) είναι από default στο Voyager και απλά άλλαξα style από τισ επιλογές που έχει και πρόσθεσα κάποια applets που επίσης έχει.
Τα conky είναι και αυτά preinstall και απλά διαλέγεις πια θεσ απο τα καμιά 20ριά που έχει η διανομή.....τη μπάρα επάνω την εκανα transparent.......αυτά....τίποτα ιδιαίτερο....το Voyager τρέχω σε 4 διαφορετικές πλατφορμες....ειναι πανέμορφο,σταθερότατο,και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα (αν και μου άρεσει και τ pclinuxos το οποίο θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή).
Kαι από το desktop screenshot περίπου τα ίδια (χρωματα,theme,και icons αλλάζουν με τα γούστα του καθενός)
[img]http://img811.imageshack.us/img811/4754/desktop1m.png[/img]

να αναφέρω μόνο οτι στο conky με τις πληροφορίες συστήματος,τη θερμοκρασία της nvidia μου τη πρόσθεσα εγω σχετικά ευκολα (μεσο χρήστη με θεωρώ).