puppel4.3.1 full,δεν συνδεεται ασυρματα στο δικτυο

versys650 | Τετ, 11/25/2009 - 01:59 | 3' | 3

παιδια γεια σας,εχω το puppel 4.3.1 full σε bootflash και δεν μπορω να συνδεθω στο ασυρματο δικτυο μου(εχω ασυρματο router) προσπαθησα να συνδεθω με το
"βοηθος συνδεσης στο δικτυο",εφτασα εκει που βαζεις το wpa κλειδι,πατησα αποθηκευση κα μετα "χρησιμοποιησε αυτο το προφιλ".

μετα ομως μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα:<αδυνατο να αποκατασταθει μια συνδεση wpa>

τι κανω λαθος?πως μπορω να το διορθωσω?

να σημειωσω οτι ειχα το 4.2.,εκει δεν εβλεπε καθολου την ασυρματη καρτα δικτυου(atheros ar5b91)εγραψα σχετικα και μου απαντησε ο alfisti να κατεβασω την 4.3.1 εκδοση

και κατι αλλο ασχετο με τα παραπανω,ζοριστικα να δημιουργισω το φλασακι εκκινησης με το 4.3.1 εκει που φτανεις στο σημειο που σου ζηταει διευθηνση για να βρει το iso να το εγκαταστησει στο φλασακι.στο 4.2 γινονταν αυτοματα.εγω εκανα μετα το εξης:ξανακατεβασα το puppel 4.3.1 full iso (το ειχα σβησει αφου ειδα οτι δουλευε το δισκακι που εκαψα).και το εβαλα μεσα στον φακελα desktop.μετα δηλωσα αυτην την διευθηνση και ετσι το βρηκε και ξεκινησε την εγκατασταση στο φλασακι.μου δουλεψε κανονικα,παρολα αυτα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο σωστος δρομος,εκανα παπαρια ή γινεται και ετσι οπως το εκανα?

αυτα,να μην σας ζαλισω αλλο,αυτο με το internet βοηθηστε με,μου αρεσε πολυ το puppel και δεν θελω να το δουλευω μονο βλεποντας το περιβαλλον εργασιας του αλλα και αλλα πραγματα.

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

αφού βλέπει την κάρτα, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

μετά από το "βήμα" πού λες, πρέπει να επιλέξεις autodhcp.

δες καί εδώ 

http://thehamsters.yolasite.com/tutorials/-

αυτό με το φλασάκι δεν το κατάλαβα. πάντα iso ζήταγε. (αν όμως έχεις ήδη φλασάκι με puppy-el, δεν χρειάζεται να το ξαναφτιάξεις. αποσυμπιέζεις το iso, διαγράφεις όλα τα αρχεία από το φλάς, βάζεις τα νέα καί είσαι ok.)

====

the hamster's is out there

http://alfistigr.blogspot.com/

ευχαριστω alfisti,τελικα συνδεθηκα στο internet.οσο αφορα το αλλο με το φλασακι ισως δεν το διατυπωσα καλα αλλα νομιζω στο 4.2 δεν ζητουσε να δωσεις διευθυνση για να βρει το iso αλλα γινονταν αυτοματα.τελοσπαντων ετσι και αλλιως το εφτιαξα οποτε μην ασχολεισαι αλλο με αυτο.υπομονη και κατανοηση παιδια,ειμαι νεος στα linux και ολο και θα εχετε χαζες ερωτησεις φανταζομαι απο νεους linuxαδες.

μπραβο για την αξιολογη προσπαθεια σας

καμία ερώτηση δεν είναι χαζή  (ασαφής ίσως  )

όμως τώρα πού είσαι στην αρχή... είσαι νέος ΣΤΟ linux.    :)

 

====

the hamster's is out there

http://alfistigr.blogspot.com/