Για ρίξτε μια ματιά ;) !!!!

thanos | Κυρ, 02/15/2009 - 14:20 | 2' | 3

Αφού το παλιό site είναι πλέον down :( :( με έπιασε η τρέλα,χαζομάρα όπως θέλετε πείτε το,να σχεδιάσω ένα άλλο...Η αλήθεια είναι ότι το άρχισα για πλάκα αλλά στην πορεία βγήκε κάτι "καλό",πιστεύω.

Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο,οπότε κάθε βοήθεια,επισήμανση,σχόλιο (καλό ή κακό) θα είναι το καλύτερο για μένα.Το έκανα με το Gimp δεν θυμάμαι σε πόσες ώρες :P και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω:

(κλικ για μεγέθυνση)

To πρόβλημα είναι ότι κάπως πρέπει να γραφεί ο κώδικας για να γίνει η σελίδα,μεγάλοοοο θέμα...καμιά ιδέα παίζει ;;;Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι σας άρεσε και τι όχι για να αλλαχθεί.Το αρχείο .xcf υπάρχει για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί και να αλλάξει-πειράξει κάτι.

:)

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Πάρα πολύ ωραίο το θέμα thano αλλά βρε παιδάκι μου.. τόσα cms υπάρχουν που έχουν το καθένα ένα σκασμό templates που όλα αυτά τα templates είναι και παραμετροποιήσημα.. ( έχουν έτοιμο τον κώδικα, βλέπεις εκεί και του πειράζεις κατά βούληση ότι θές - αν ξέρεις φυσικά να το πειράξεις λίγο αλλά δεν είναι και δύσκολο).
Ποιος θα καθίσει θέλω να πω να χτυπήσει κώδικα για αυτό που έφτιαξες, και το βρίσκω και λίγο περιττό γιατί μπορείς να βρεις πολύ εύκολα κάτι παρόμοιο και να το φέρεις να μοιάζει όπως αυτό..
Σε καμία περίπτωση δεν σου λεώ ότι δεν είναι όμορφο το θέμα που έφτιαξες έτσι;; Απλά ..νομίζω ότι το πας the hard way... :)

Καλη ιδεα τα cms αλλα αν θες ντε και καλα να γραψεις απο την αρχη κωδικα PHP θα σε βολεψει...

[oprime@dexter]$uname -a | awk '{print $1, "on the ROCKS"}' | sed -e 's/on\ the\ ROCKS/ROCKS/'

Η σχεδίασή του είναι καταπληκτική...

Όμως η marlene έχει δίκιο... Καλλίτερα να χρησιμοποιήσεις ένα CMS (π.χ. Elxis ή κάποιο πιο απλό) και να το προσαρμόσεις...

Πάντως, θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω στην συγγραφή του κώδικα (για να θυμηθώ και τα παλιά μου χρόνια), αλλά δεν ξέρω να θα βρω τον χρόνο... Βλέπεις και το επάγγελμά μου δεν έχει καμιά σχέση με το IT... :-(