deluge-torrent-movie

AERAKIS | Τρί, 09/23/2008 - 20:51 | 1' | 9

βρε παιδια εδω και μερικες μερες προσπαθω να κατεβασω ταινιες απο τορρεντ και ιδιαιτερα σημερα με το prison brake οτι εχω κατεβασει -7,8 επεισοδια- και διαφορες ταινιες αντι να παιζει το Avi αρχειο της ταινιας μου λεει οτι πρεπει να μπω σε καποια σελιδα και να κατεβασω καποιο προγραμμα για να παιξει την ταινια. στην αρχη ειπα οτι ετειχε, αλλα ολα οσα κατεβασα ετοιχαν????? Εχει τηχη σε κανεναν τιποτα τετοιο??? Η αν γνωριζει κανεις κατι επανω σε αυτο ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

σου λειπουν τα codecs. βαλε αμα θες το vlc να ησυχασεις.
δωσε στο terminal sudo apt-get install vlc

δυστηχως το VLC εχω . και εκανα και αυτο που μου εγραψες δεν αναβαθμηστηκε τιποτα γιατι ειχα την τελευταια version ηταν ολα ενημερομενα. Και να διευκρηνησω κατι divx και avi αρχεια παιζω απλα της τελευταιες μερες το 90% απο τορρεντ που κατεβαζω δεν παιζει.

Το αρχείο αυτό που ζητάει να κατεβάσει είναι ένας player/dll/#@%$%$@ δε ξέρω γω τι,που άμα το κατεβάσεις είναι ιός,όχι για εμάς για τους άλλους.Η ταινία μπορεί να παίξει μόνο με αυτό το πρόγραμμα κοινώς είναι κλειδωμένη.

Ο μόνος τρόπος να την δεις είναι να κατεβάσεις μία που δεν είναι κλειδωμένη με τον player.Δες τα σχόλια απ'όπου κατεβάζεις το τορρεντ θα λέει αν είναι fake,virus κ.λπ

Μου έχει τύχει σε windows και όταν πήγαινα να παίξω την ταινία έλεγε να κατεβάσω ένα αρχείο-ιός.

--------------------
happy_linux_downloads

Υπάρχει και η εξής περίπτωση. Το αρχείο που κατέβασες να είναι κωδικοποιημένο και θέλει μετατροπή. Τις προάλλες κατέβασα ένα torrent που για να γίνει σε μορφή video.st έπρεπε να περάσει από έναν αποκοδικοποιητή σε windows ο οποίος θα το μετέτρεπε τελικά σε κάποιο αρχείο που να παίζει. Υπάρχει αυτό και ειδικά αν το torrent έρχεται από Αμερική αφού εκεί τα videos είναι κλειδωμένα και για να τα σπάσουν χρησιμοποιούν συγκεκριμένα προγράμματα. Δεν θυμάμαι πως λέγεται η εφαρμογή, ( θα κοιτάξω ξανά και θα σου πω αφού δεν έχω εδώ windows ... άλλος ήταν το θύμα), αλλά όταν την τρέξαμε σε windows για να μετατρέψουμε το αρχείο το μόνο που πάθαμε ήταν ότι μας ξετίναξε δύο GB μνήμη.. ( ζορίστηκε λίγο ο υπολογιστής, αλλά δεν πάθαμε και τίποτα κακό.)

Παίζει να είναι και αυτό.. Πάντως καλύτερα είναι αφού κατεβάζεις torrents να κοιτάς και σε τι μορφή είναι το αρχείο που κατεβάζεις. Απέφυγε τα κουφά φορμάτ.. :)

thano σημφωνω μαζι σου και διαβαζω τα σχολια, κατεβαζω αυτες που δεν γραφουν fake το θεμα ειναι οτι σημερα ολα τα prison brake που κατεβασα ηταν κλειδωμενα(ειμαι τοσο γκαντεμης???). τα νευρα μου εχουν σπασει ,τη εγεινε ολες τωρα ειναι κλειδωμενες????? αν καποιος το κατεβασε ας μου στειλει το τορρεντ pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!

marlene σευχαριστω, μα πιστεψεμε, αυτα που κατεβασα ολα εγραφαν οτι ειναι avi και divx γιατι το προσεχω αυτο.Απο χθες ασχολουμε με αυτο Αλλα τζιφος βοηθηστε με γιατι εχω στερηση επεισοδειου.

Καλά βρε παιδάκι μου πως κάνεις έτσι.... Θα κοιτάξω να δω πως λέγανε την εφαρμογή αλλά δεν σου υπόσχομαι και απάντηση γιατί μάλλον την έχει βγάλει από τον υπολογιστή του αυτός ο γνωστός μου.
Αλλά αν μου λες ότι είναι avi... μπορεί να μην είναι και αυτό.
Δοκίμασες να ανοίξεις το αρχείο με άλλον player;; Δοκίμασε επίσης να ανοίξεις το αρχείο με τον browser.. ( το έχω κάνει και αυτό.. συνήθως είναι πιο ενημερωμένος όσον αφορά τα codecs. ) Δεξί κλικ στο αρχείο και open με FF.. ( για κάνε και αυτό το κόλπο.. !)

ειπαρχει καμοια περιπτωση να εγεινε τιποτα στο ubuntu. γιατι ολες μολις της ανοιγω παιζει ενα βιντεο 3 λεπτων με ενα μηνυμα να μπω σε μια σελιδα.

επιτελους το θεμα λειθηκε μετα απο 9 κλειδωμενες ταινιες βρηκα και μια καλη εσπασε η γκαντεμια τοσα χρονια κατεβαζω ταινιες τετοιο πραγμα πρωτη φορα .Ας ειναι καλα ο thanos. Eυχαριστω παιδια.