Μαύρη οθόνη!Βοήθεια!

Stelios | Κυρ, 01/13/2008 - 23:30 | 1' | 4

       Εγκατέστησα με επιτυχία,τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε,το  ati catalyst control center.Μετα την επανεκκίνηση πατούσα στο αντίστοιχο εικονίδιο,αλλά τίποτα.Πήγα στις ρυθμίσεις συστήματος και πειραξα την οθόνη-όχι την κάρτα γραφικών-βάζοντας ένα παραπλήσιο μοντέλο αντί για σκέτο plug 'n' play.Κάνω επανεκκίνηση και μετα την οθόνη που βγάζει ότι φορτώνει το kubuntu-αλλά windows-η οθόνη μένει ναι μεν ενεργοποιημένη αλλά μαύρη.Μπηκα στο recovery mode έδωσα την εντολή sudo dpkg-reconfigure xserver-org,μου λέει όμως πως δεν έχει εγκατεστημένο το πακέτο xserver.Τι κάνω τώρα ρε παιδιά για ν'αποφύγω την εγκατάσταση απ΄την αρχή;Έχω το kubuntu 7.10.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Γι αυτο μισω τις αλλαγες αυτες μεσω GUI. Δεν κρατανε backup ή συνηθως, ετσι οπως το βλεπεις ομορφο ομορφο νομιζεις οτι τιποτα δεν μπορει να παει στραβα και την πατας.

Αν θυμασε τι αλλαγες εκανες, μπορεις να πας στο /etc/X11/xorg.conf και να το αλλαξεις. Δοκιμασε να το κανεις με τον VI ή το nano. Αλλα οπως σε βλεπω εισαι αρκετα n00b (με την καλη εννοια, No offence) οποτε κανε μια fresh install και για οτι απορια θες ρωτα εδω.

Ελπίζω να μην έδωσες dpkg-reconfigure xserver-org, αλλά ....-xorg, έτσι;   

Τελικά είχα δώσει org και όχι xorg.Την έφτιαξα τη

ζημιά πάντως.Ωραία μαγκιά!Με windows xp δε νομίζω να

μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο.