1 μήλο την ημέρα...

Black_Horseman | Τετ, 10/10/2012 - 12:12
Διανομή GNU/Linux
openSUSE 12.2
Γραφικό Περιβάλλον
LXDE
Δώσε αστέρια!

MO: 5 (ψήφοι: 1)

Σχόλια

Έχω μεταφέρει το taskbar επάνω και κάτω έχω ενεργοποιήσει, χωρίς εφέ, το docky. Για cairo-dock στο netbook-ακι ούτε λόγος.

ενα μηλο την ημερα την apple κανει περα .........εχε το νου σου μην σου ερθει καμμια μυνηση απο την apple,....εκανες το εγκληματικο λαθος να βαλεις μηλο στο desktop χωρις να τη ρωτησεις.....δεν εχεις ακουσει οτι η ενοια μηλο και οτι σχετιζεται με αυτο πχ φυτευση ,καλλιεργεια ,παραγωγη ,διαθεση ,φωτογραφιση,κλπ ειναι πατεντα της εταιρειας?

Σου λειτουργεί κανονικά το LXDE πάνω, γιατί εμένα μου έκρυβε σε μερικά πράγματα την μπάρα του παραθύρου (δηλαδή ελαχιστοποίηση, μεγιστοποίηση κλπ.) όπως για παράδειγμα στις "Λήψεις Αρχείων" του Firefox.

Φίλτατε το εν λόγω netbook δε το 'χω στα χέρια μου, είναι μιας φίλης. ´Ηταν ένα μηχάνημα, που καθόταν σε μια γωνιά και σκονιζόταν, για πάνω από 2 χρόνια. Είχε προεγκατεστημένο κλειστό λειτουργικό σύστημα το οποίο δε δούλευε σωστά (δεν μπορούσε στο τέλος ούτε στο internet να μπει, αν και ποτέ δε του είχε γίνει format και επανεγκατάσταση του κλειστού λειτουργικού), και του πέρασα opensuse με lxde για de, καθώς δε σήκωνε κάποιο άλλο de.
Δοκίμασα και gnome και kde και ήταν βασανιστικά αργή, η απόκριση τους, ενώ με το lxde, βγήκα ασπροπρόσωπος.
Τα προβλήματα που ανέφερες για το lxde, δε τα αντιμετώπισα στις 10 ώρες που το είχα στα χέρια μου.
Ελπίζω να μη παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα καθώς η κοπέλα δεν έχει γνώσεις, όχι μόνο πάνω στο linux αλλά και στα windows.
Πάντως είμαι σε επικοινωνία μαζί της και δεν έχει παρουσιαστεί κάτι.

Ένα απλό ενυδρίο είναι σε σχήμα μήλου.

Επίσης θα εκιμούσα και κάποιο σχόλιο για το άλλο desktop που ανέβασα, με το πράσινο car-o.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Xuser!!! Με βοήθησες αρκετά!!! Θα δω και το άλλο σου wallpaper!!! Smile