Θα κάνετε Πάρτι?

Etern4L | Πέμ, 11/03/2011 - 07:07 | 5' | 0

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για την απελευθέρωση του openSUSE 12.1 που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2011. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για ν' απολαύσετε τη νέα έκδοση από το να είστε παρέα με τους openSUSE φίλους σας. Έτσι, παρακολουθείστε ή οργανώστε ένα Launch Party! Αυτά τα πάρτι γύρω από την απελευθέρωση του openSUSΕ μπορεί να είναι οτιδήποτε – από ένα πάρτι σε μία μπυραρία μέχρι και μια σειρά παρουσιάσεων σε ένα γραφείο. Αλλά υπάρχει ένα κοινό θέμα: άτομα που διασκεδάζουν και συζητούν γύρω από την τελευταία έκδοση openSUSE!

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε αν υπάρχει ένα Launch Party στη περιοχή σας ή το πώς να οργανώσετε ένα!


Γίνεται κάποιο Πάρτι??


Μπορείτε βέβαια να περιμένετε μέχρι τις 16 και να κοιτάξετε γύρω για πυροτεχνήματα και ανθρώπους να κάνουν πάρτι, αλλά θα ήταν καλύτερα να προετοιμαστείτε λίγο... Γι' αυτό δείτε τη σελίδα του wiki που αφορά τα Launch Party.

 

Όχι;

Κανένα πάρτι δεν γίνεται αρκετά κοντά; Ατυχία... Αλλά υπάρχει μία διέξοδος! Πώς θα αισθανόσασταν αν οργανώνατε κι εσείς ένα;
Δεν είναι δύσκολο, ο καθένας μπορεί να το κάνει! Μπορείτε να δείτε στη σελίδα Launch Party HOWTO ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει ένα πάρτι – δεν χρειάζεται να έχετε πυροτεχνήματα, ένα ωραίο picknick είναι εξίσου καλό! Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και κάντε κάτι δημιουργικό!



Έξτρα και υποστήριξη



Τα Launch Party είναι πιθανώς ο πιο ωραίος τρόπος για να εισαγάγετε τους ανθρώπους στο ΕΛ/ΛΑΚ και να εισαγάγετε του ΕΛ/ΛΑΚ ανθρώπους στο openSUSE. Δεν χρειάζεται να είστε ambassador ή κάτι ως προς την οργάνωση και μπορείτε να ζητήσετε promo υλικό για το πάρτι σας!
Ναι, σχεδιάζουμε να δώσουμε μερικά όμορφα πράγματα σε σας, εάν οργανώνετε ένα πάρτι. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε έτοιμα τα openSUSE 12.1 DVD, το συντομότερο δυνατόν για να σας στείλουμε, μαζί με κάποια φυλλάδια, αφίσες, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια για τα εγγεγραμμένα πάρτι. Εμείς δυστυχώς δεν θα έχουμε έτοιμα τα DVD πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας και η αποστολή επίσης θέλει χρόνο, γι' αυτό θα πρέπει να οργανώσετε ένα πάρτι 2-4 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία για να έχετε τα πράγματα. Δείτε το τη σελίδα στο wiki για τα Launch Party για περισσότερες πληροφορίες.



Περισσότερη βοήθεια


Αν θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτι, αλλά έχετε κάποιες ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Marketing Team στην ταχυδρομική λίστα ή στο κανάλι IRC. Μπορείτε επίσης να ειδοποιήσετε τους openSUSE ambassador στην περιοχή σας. Όλοι θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα πολύ καλό πάρτι!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)