Java 1.6.19

apostolos_ | Πέμ, 04/01/2010 - 13:27 | 2' | 4

Πήγα σε αυτό την διεύθυνση εδώ και εγκατέστησα την java σύμφωνα με τις οδηγίες. Εκανα και το symbolic link στον φάκελο του mozilla και τέλος. Αλλά όταν άνοιξα τον mozilla και μπήκα στο about:plugins ελεγε ότι έχω την ver 1.6.18. Το αρχείο που χρησιμοποιούσε όμως ήταν αυτό το οποίο είχα κάνει εγώ symbolic link(σύμφωνα με τις οδηγίες). Ο λόγος που μπαίνω στον κόπο είναι ότι θέλω να εδκώσω πιστοποιητικό στην eurobank e-banking και όταν πήγα εγώ με έβγαλε ένα μήνυμα ότι η η αρχιτεκτονική η το λειτουργικό η η jvm δεν υποστηρίζεται...Αν φταίει το λειτουργικό είναι απαράδεκτοι....Να πω την αλήθεια μου δεν πιστεύω ότι φταίε η java καθώς ο browser αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί την java 1.6.18

Καμιά ιδέα για το τι φταίει κατ'αρχήν που δεν αναγνωρίζει την 1.6.19?

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Με μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι μάλλον φταίει το λειτουργικό...και ναι είναι απαράδεκτοι...δυστυχώς απ' όσο ξέρω το λίνουξ το έχουν γραμμένο (προσωπική άποψη, αν κάποιος ξέρει περισσότερα να μας διαφωτίσει).

************************

www.postokano.gr

Δυστυχως ειναι οπως τα λεει ο jvarkas.Tα πιστοποιητικα στο site της eurobank λειτουργουν μονο με windows και ΙΕ ή mozilla.Tο linux το εχουν γραμμενο κανονικα.

Οι μονες συναλλαγες που λειτουργουν ειναι οι πληρωμες λογαριασμων και παλι οχι ολες γιατι για καποιες ζηταει πιστοποιητικο.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τρεξεις windows σε virtualbox.Ισως με firefox για windows στο wine να λειτουργει αλλα δεν το εχω δοκιμασει αυτο.

Και μιας και το θιξαμε το θεμα οταν προσπαθω να συνδεθω με firefox 3.6 και UBUNTU 10.04 μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
 *   This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
     cookies.

Τα cookies τα εκανα disable,enable, αλλα και παλι τιποτα.Με την εκδοση 3.5.8 και UBUNTU 9.10 λειτουργει κανονικα.

Γεια σε όλους,

δουλέυω το ebanking της eurobank απο Fedora με τον browser midori ή seamaonkey. Try it

 

Φίλε Απόστολε,

μεταξύ άλλων, αν η διανομή που χρησιμοποιείς (αλήθεια, ποια είναι, δεν μας είπες; ) έχει java της sun στα αποθετήρια της, τότε είναι 1000 (κ βάλε) φορές καλύτερο απλά να βάλεις τη νέα java από εκεί.

Κ όχι, δε νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι έχεις την 1.6.18, είναι αρκετά πρόσφατη.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!