Άλλος ένας λινουξάς γεννήθηκε!

warlordfff | Πέμ, 01/28/2010 - 13:12 | 2' | 1

Εχω εναν φιλο που η σχεση του με τους υπολογιστες ειναι να τον ανοιγει,να τον κλεινει,να ακουει μουσικη και να μπαινει στο Facebook και στο YouTube,εχει εναν σταθερο 5ετιας και κατι αλλοι φιλοι ξεφτερια του ειχανε κανει τον υπολογιστη με 2 ΧΡ λειτουργικα που κανενα δεν δουλευε σωστα,του ειχα μιλησει για τα λινουξ αλλα μου ειχε πει οτι δεν ειναι τωρα να μαθαινει καινουργια λειτουργικα και τετοια...

Αφου ομως ειδε και αποειδε μια μερα μου ειπε βαλτα μιας και δεν μπορει να βγαλει πια ακρη με τα παραθυρα γιατι εχουν γεμισει ιους και αλλα καλουδια και σερνεται.

Αυτο ηταν,προχτες πηρε ενα Samsung n130 για την δουλεια του και με το που το πηρε ηρθε σπιτι για να πεταξει τα 7ρια που ειχαν προεγκατεστημενα και του εβαλα τα  Ubuntu 9.10 netbook Remix,πρωτη φορα τα ειδα αλλα μου αρεσαν παρα πολυ και ο φιλος ειναι κατ'ενθουσιασμενος,ολα δουλευουν ρολοϊ.Ουτε προβληματα με την καμερα,ουτε με το ασυρματο ουτε τιποτα.

Κατεληξα τελικα οτι δεν εχει μεγαλη σημασια ποσο σχετικος εισαι με τους υπολογιστες απλα μιας και ειναι 2 διαφορετικα λειτουργικα εχει να κανει με το τι ψαχνεις απο ενα λειτουργικο.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τα ubuntu netbook remix τα εγκατεστησα και εγω στο eeepc 1008ha και ομολογω οτι δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα.Ειναι πλεον αρκετα ωριμο σαν λειτουργικο το ubuntu και ισαξιο με τα παραθυρια εως και τα svista που εχω δοκιμασει. Για τα 7 δεν μπορω να πω κατι αλλα στο κατω κατω της γραφης τι με νοιαζουν αφου πλεον γινομαι ολο και πιο κολλημενος με τα λινουξ. Ασε που δεν χρειαζεται να ψαχνω για σπαστηρια εμπορικων εφαρμογων γιατι στα Windows παραεγινε το κακο. Οτι υπαρχει ειναι εγκατεστημενο με νομιμη αδεια χρησης και οχι να ειμαι σαν τον κλεφτη που ημουν στα παραθυρια(crack για την μια εφαρμογη crack για την αλλη κοκ.Τα αγαθα βλεπετε copies κτωνται.Στην επομενη εκδοση τα ubuntu λογικα θα φυσανε περισσοτερο αλλα για να δουμε .......Υπομονη  

 

Η ΑΕΚ ειναι κυρίως ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν