Skroutz.gr και αγορές

takis66 | Κυρ, 12/14/2008 - 23:06 | 1' | 6

Πριν από 2 ημέρες αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός Acer Aspire One 110L. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω στο Skroutz.gr και να δω που θα το έπαιρνα φθηνότερα.
Όπου και να είδα όμως διέκρινα άλλες τιμές στο συγκεκριμένο site και άλλες στα online shops. Τι να πω; Για τόσο χαζούς μας περνάνε πια; Τελικά προτίμησα να το πάρω από εταιρεία που δεν ήταν στο skroutz και τα παιδιά μάλιστα μου εγκατέστησαν και ubuntu με πολλά καλούδια! Και το κυριότερο; Α Φ Ι Λ Ο Κ Ε Ρ Δ Ω Σ!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Γνωστα ειναι αυτα τα τρικ του Scrutz. Διαφημισεις κλπ.... Δεν εχεις δει τι promotion, κανουν σε διαφορες εκθεσεις?
Τεσπα, δε γραφεις & απο το πηρες, αφου μαλιστα ειχαν τη καλη διαθεση να σου προεγκαρταστησουν & το Linux?
Δε τιθεται καποιο προβλημα, αυτα πρεπει να τα λεμε, ωστε να βοηθουνται & αλλοι, που τυχον ψαχνουν να αγορασουν νεο υπολογιστη?

Οχι μόνο το εγκατέστησαν. Αλλά είχαν βάλει και wine & playonlinux και ultra gnome edition themes και ένα σωρό εργαλεία! Και μου έκανε εντύπωση η εξυπηρέτηση και το ότι δεν με είδαν ως πεντοχίλιαρο!
Και είχα παρακολουθήσει προ καιρού μία συζήτηση σχετικά με ένα μηχάνημα που κάποια εταιρεία είχε βάλει εδώ και είχε γίνει χαμός. Από αυτούς πήγα για να δω αν όντως αυτά που έγραφαν ήταν αλήθεια. Και ήταν και με το παραπάνω! Και ευχαριστώ δημόσια τα παιδιά για την υπομονή τους αφού είμαι νέος χρήστης.

www.amd.net.gr
αλλά μην κοιτάτε τιμές γιατί το έχουν το site πιο πολύ για να ενημερώνεται ο κόσμος καλό είναι να πάτε από εκεί και θα πάθετε με τιμές και εξυπηρέτηση! Πάλι σήμερα παράγγειλα ένα Pc σκέτο τούμπανο! Η τιμή είναι εξευτελιστική!
Αλλά πιο πολύ μου αρέσει όπως μιλάνε τα παιδιά (καλά και οι τιμές) ;) .

Εντυπώσεις του νέου μου Η/Υ
Παρέλαβα σήμερα τον νέο μου Η/Υ! Εντυπώσεις; Άριστες! Με επξεργαστή Opteron παρακαλώ! Και το ubuntu εγκατεστημένο και σκίζει!
Ευχαριστώ δημόσια τα παιδιά για την υπομονή τους!