Νέο site: Εστιατόρια στην Αθήνα

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Τετ, 07/29/2009 - 14:58 | 2' | 3

Θα μου επιτρέψετε λίγη διαφήμιση; ;)

Λοιπόν, τσεκάρετε ένα νέο Drupal site που έχει στόχο να γίνει ένας «κοινοτικός» κατάλογος με τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας:

http://www.restaurantsinathens.gr/

Επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να προσθέσει τα αγαπημένα του εστιατόρια, με ταξινόμηση (είδος, κουζίνα, περιοχή) και διεύθυνση, και/ή να βαθμολογεί.

Το όμορφο χαρακτηριστικό (χάρη στο Drupal φυσικά) είναι ότι αν γράψετε τη διεύθυνση απλώς, τότε το σύστημα θα βρει αυτόματα τη θέση πάνω στο χάρτη του Google Maps, οπότε σιγά σιγά θα φτιάξουμε έναν «χάρτη» με τα καλύτερα εστιατόρια εδω http://www.restaurantsinathens.gr/map/node

Το site έχει στηθεί σε αγνό Debian Lenny, MySQL 5, Apache 2 και Drupal 6, από τον γράφοντα. Δεν έχει διαφημίσεις και δεν απαιτεί καν εγγραφή. Αρχικά έχω αφήσει την καταχώρηση ελεύθερη, αν δω ότι γίνεται κατάχρηση θα κάνω υποχρεωτική την εγγραφή :)

Have fun! 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Έκαστος εις στο είδος του και ο dimitris ... στο φαί..   ( επιτρέπεται να μαρτυράμε και ποιος δοκίμασε το κάθε φαί στο κάθε εστιατόριο;;; Για να έχει και κύρος η βαθμολογία δηλαδή!! )

 

 

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Η ουσία είναι να βάζει ο καθένας τα εστιατόρια που γουστάρει - τα ψηφίζει κιόλας, τα ψηφίζουμε και οι υπόλοιποι (αν έχουμε πάει) και ...σιγά-σιγά θα φτιάξουμε έναν κατάλογο με τα καλύτερα και ένα χάρτη των εστιατορίων της Αθήνας. Ε, στα σχόλια γράφει ο καθένας ότι γουστάρει - ελεύθερα ;)

 

--ΔΚ