MeMaker - ∆ιασκεδαστικό εργαλείο για δημιουργία avatar.

vagrale13 | Σάβ, 11/03/2012 - 11:32 | 2'

Πρόκειται για μία αρκετά διασκεδαστική εφαρμογή, που με τη χρήση της θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ξεχωριστά avatars. Ο MeMaker είναι πάρα πολύ απλός και εύκολος στη χρήση του, και χάρη στις πολλές έτοιμες εικόνες που έχει και όσες μπορείτε να προσθέσετε, θα κάνει τη δημιουργία των avatar σας... παιχνιδάκι.

http://i.imgur.com/LRm1D.png

Προσφέρει επτά διαφορετικές μορφές για τη δημιουργία των avatars, όπως Plazmoid, Artistic, Cocohead, Freestyle κ.λπ. Σε κάθε μορφή μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε σχήμα προσώπου, μαλλιά, μάτια, στόμα κ.λπ. με τους διάφορους τύπους που διαθέτει για κάθε μορφή. Για την προσθήκη αρκεί απλώς να τα επιλέξετε και ο MeMaker θα τα τοποθετήσει στο σωστό σημείο μόνος του.
Στο τέλος της δημιουργία σας μπορείτε να αποθηκεύσετε το avatar σας ως αρχείο εικόνας σε μορφή SVG, BMP, PNG, ενώ οι χρήστες GNOME μπορείτε, αν θέλετε, να το προσθέσετε αυτόματα ως εικόνα προφίλ του χρήστη σας. Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Launchpad, μπορείτε να βάλετε το avatar που δημιουργήσατε στο λογαριασμό από το μενού του MeMaker.
Κάτι που δεν μας άρεσε στο MeMaker και ίσως να είναι και το μόνο του ελαττωματάκι, είναι ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποια δική σας εικόνα. Ίσως αν υπήρχε και αυτή η επιλογή, να ήταν ακόμη πιο πλήρες.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)