Pasaffe (Password Manager) - Βάλτε τους κωδικούς σας σε τάξη!

vagrale13 | Παρ, 11/02/2012 - 16:31 | 3'

Ο Passafe είναι μία εφαρμογή για τη διαχείριση κωδικών, κυρίως για GNOME, που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς σας πολύ εύκολα, χάρη στην ευχρηστία που προσφέρει. Είναι μία ιδανική λύση για όλους τους χρήστες που δημιουργούν λογαριασμούς σε διάφορες ιστοσελίδες του ∆ιαδικτύου, όπως διάφορα forums, e-mails κ.λπ. Πλέον δεν θα χρειάζεται να θυμόσαστε τον κωδικό που έχετε σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά.

http://i.imgur.com/o2LZp.png

Την πρώτη φορά που θα τρέξετε τον Pasaffe, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κύριο κωδικό, για να μην μπορεί να τρέξει κάποιος άλλος την εφαρμογή εκτός από εσάς. Στην προσθήκη των κωδικών μπορείτε να εισαγάγετε μία ονομασία, τη διεύθυνση (URL), όνομα και κωδικό χρήστη και, αν θέλετε, και κάποιες σημειώσεις. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργήσετε κάποιον τυχαίο κωδικό για το χρήστη, αν δεν ξέρετε ποιον να επιλέξετε.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να κλειδώνει αυτόματα όταν την έχετε ανοιχτή μετά το χρόνο που θα επιλέξετε εσείς. Μπορείτε να ανοίξετε απευθείας με τον προεπιλεγμένο περιηγητή το σύνδεσμο του χρήστη που θα επιλέξετε, καθώς και να αντιγράψετε το σύνδεσμο (URL) ή το usename με απλό κλικ από το μενού.
Γενικά, αν ψάχνετε έναν απλό, καλό και εύκολο στη χρήση διαχειριστή κωδικών, ο Pasaffe σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις σε αυτό.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)