Gespeaker - Κάντε τα έγγραφά σας να... βγάλουν φωνή!

vagrale13 | Τρί, 05/15/2012 - 11:42 | 3' | 3

Το Gespeaker είναι μία αρκετά διασκεδαστική εφαρμογή, που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη για κάποιες εργασίες που ίσως θελήσετε να κάνετε. Ουσιαστικά, το Gespeaker αναλαμβάνει να κάνει οποιοδήποτε κείμενό σας να «μιλήσει»!



Υποστηρίζει κείμενα που είναι γραμμένα σε όλες τις γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.ά., και βέβαια στη δική μας, τα Ελληνικά! Μπορείτε είτε να γράψετε το κείμενο που θέλετε στην εφαρμογή είτε ακόμα, αν έχετε κάποιο αρχείο κειμένου, να το προσθέσετε. Κατόπιν, δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπάκι Αναπαραγωγή και να απολαύσετε το αποτέλεσμα.
Διαθέτει πολλές άλλες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούσετε το κείμενό σας με μία από τις 14 διαφορετικές διαθέσιμες φωνές, αντρική ή γυναικεία, να αλλάξετε την ταχύτητα της ομιλίας, την ένταση, την καθυστέρηση και γενικά τον τρόπο που θέλετε να ακουστεί το κείμενό σας. Αν θέλετε, δε, επιπλέον τύπους φωνής, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα πακέτα MBROLA. Θα βρείτε διαθέσιμα και κάποια plug-ins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως ήχος καλωσορίσματος της εφαρμογής κ.ά. Αν είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο wav ή απλά σε ένα αρχείο txt.
Ίσως, αν βελτιωνόταν λίγο η εμφάνιση της εφαρμογής, θα γινόταν ακόμα πιο πλήρης και θα μπορούσε να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους χρήστες, ώστε να την προτιμήσουν.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλό ειδικά άμα θες να διαβάσεις μεγάλα κείμενα από κάποιο site αντιγραφή επικόλληση και άκου.
Μ' αρέσει που είναι και στη γλωσσά μας και ξεχωρίζει και σημεία στίξης.