BaShare - Μοιραστείτε εύκολα αρχεία με τους φίλους σας.

vagrale13 | Κυρ, 01/29/2012 - 15:55 | 3' | 2

Το BaShare είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε πολύ εύκολα τα αρχεία που θέλετε με τους φίλους σας ή, αν θέλετε, να μεταφέρετε κάποιο αρχείο, σε κάποιον άλλο δικό σας υπολογιστή. Στην ουσία, θα μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε έναν HTTP server.



Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διαμοιρασμό αρχείων μέσω του ∆ιαδικτύου ή ακόμη και του ιδιωτικού σας LAN. Το BaShare δημιουργήθηκε για να μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες γι’ αυτή την εργασία, γι’ αυτό είναι πολύ απλό στη χρήση του. Απλώς επιλέγετε το αρχείο που θέλετε και μετά αρκεί μόνο να δώσετε το σύνδεσμο που θα δημιουργηθεί, για να γίνει η λήψη του αρχείου. Το μόνο που ίσως να χρειαστεί να κάνετε, είναι να κάνετε port forward τις κατάλληλες θύρες του router σας. Οι θύρες που χρειάζονται, είναι οι 65000 και 65001. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε από τον router σας ή από την ίδια την εφαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.
Κάτι ίσως που φανεί σε κάποιους χρήστες λίγο δύσχρηστο, είναι ότι δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις του παραθύρου της εφαρμογής. Ίσως με λίγο καλύτερη εμφάνιση, το BaShare να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό και να μπορέσει να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
Η εφαρμογή αυτή μπορεί να βοηθήσει αρκετά τους χρήστες που χρειάζονται έναν εύκολο και φιλικό τρόπο για μοιράζονται τα αρχεία τους.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δε βλέπω τι μπορεί να προσφέρει περισσότερο από το Dropbox;
Μάλιστα αυτά με τα port forward, το καθιστούν μειωνεκτικότερο σε σχέση με το Dropbox.
Θα είχε ενδιαφέρον αν ο συντάκτης του άρθρου μπορούσε να εστιάσει στα πλεονεκτίματα του BaShare σε σχέση με το dropbox. Υπάρχουν πλεονεκτίματα;

bakoulis]Δε βλέπω τι μπορεί να προσφέρει περισσότερο από το Dropbox;
Μάλιστα αυτά με τα port forward, το καθιστούν μειωνεκτικότερο σε σχέση με το Dropbox.
Θα είχε ενδιαφέρον αν ο συντάκτης του άρθρου μπορούσε να εστιάσει στα πλεονεκτίματα του BaShare σε σχέση με το dropbox. Υπάρχουν πλεονεκτίματα;

Την απαντηση δεν μπορω να σου τη δωσω. Ειναι απλα στο τι θελει ο καθε χρηστης απο την εφαρμογη, τη διανομη, το λειτουργικο.
Δεν μπορω να συγκρινω τις εφαρμογες μεταξυ τους. Εγω αυτο που μπορω να κανω, ειναι να την παρουσιασω, να πω καποια πλεονεκτηματα και καποια μειονεκτηματα, και απο εκει και περα, ο καθε χρηστης μπορει να τη δοκιμασει αν θελει, να τη συγκρινει με καποια αλλη, και να βγαλει τα συμπερασματα του συμφωνα με τα δικα του θελω, και να τη χρησιμοποιει ή οχι.Smile