PlexyDesk - Δημιουργήστε μία διαφορετική επιφάνεια εργασίας.

vagrale13 | Τετ, 12/28/2011 - 11:00 | 3' | 1

Το PlexyDesk είναι μία επέκταση του γραφικού περιβάλλοντος, που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορεί να τρέξει και σε περιβάλλον GNOME και σε KDE. Με τη χρήση του PlexyDesk θα παρατηρήσετε ότι η εφαρμογή θα καλύψει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, εκτός από τους πίνακες εφαρμογών.



Στην έκδοση 0.6 που δοκιμάσαμε, τα διαθέσιμα widgets δεν είναι πολλά. Αυτή τη στιγμή είναι λίγα, αλλά μιλάμε πάντα για μία εφαρμογή που είναι σε εξέλιξη για τη σταθερή έκδοσή της. Υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα widgets, τα οποία είναι ένα ρολόι (ψηφιακό ή αναλογικό), ένα widget για πληροφορίες του PlexyDesk, που θα σας λέει για τις ρυθμίσεις των widgets και της εφαρμογής, ένα widget για την προβολή εικόνων και ένα για την επιλογή φακέλων, που θα σας εμφανίζει τους φακέλους από τη διαδρομή που θα ορίσετε. Αν κάνετε κλικ πάνω σε κάποια από αυτά, μάλιστα, θα μπορέσετε να αλλάξετε το θέμα τους.
Σε αυτή την έκδοση δεν είναι δυνατή η απομάκρυνση κάποιου widget, ενώ θα μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το παρασκήνιο, απλώς σύροντας την εικόνα που θέλετε.
Το PlexyDesk είναι αρκετά ελλιπές προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε στο μέλλον, με κάποιες προσθήκες, να είναι μία εναλλακτική λύση για τους χρήστες που θέλουν να έχουν μία διαφορετική εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας τους.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Για τους χρήστες του gnome, πιθανόν μελλοντικά να είναι χρήσιμο. Εμείς του KDE άν δεν βγάλει κάτι έξτρα ριζοσπαστικό, μας είναι άχρηστο μιας κι έχουμε το plasma , που τα κάνει αυτά εδώ και κοντά 3 χρόνια.