Neembuu Uploader - Ένας upload manager για το Linux.

vagrale13 | Τετ, 12/28/2011 - 10:53 | 3'

Πολλοί χρήστες κατά καιρούς έχουν κάνει αναζήτηση για έναν upload manager που να είναι διαθέσιμος για το Linux. Την απάντηση σε αυτή την αναζήτηση μπορεί να δώσει ο Neembuu Uploader. Είναι μία Java εφαρμογή που μπορεί να τρέξει σε όλες τις διανομές και στα λειτουργικά συστήματα που έχουν εγκατεστημένη την Java.



Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα γνωστά File Hostings, όπως τα FileServe, FileSonic, RapidShare, DropBox κ.ά. – στο σύνολο αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται 25 File Hosting ιστοσελίδες. Μπορεί να εξυπηρετήσει τους free users, καθώς και τους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό σε αυτές.
Πολύ εξυπηρετικό θα σας φανεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε κάποιο αρχείο σε περισσότερα από ένα Hosting site ταυτόχρονα.
Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας, παρέχει κάποιες επιλογές, όπως να αντιγράψετε το σύνδεσμο του αρχείου που ανεβάσατε, να διαγράψετε το αρχείο αν θέλετε, όπως και να ανοίξετε απευθείας το σύνδεσμο με τον προεπιλεγμένο browser του συστήματός σας. Σημαντικό είναι ότι ο Neembuu Uploader κρατά όλους τους συνδέσμους των εργασιών που έχετε κάνει, κάτι σαν ιστορικό, δηλαδή, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να τα βρείτε αρκετά εύκολα.
Είναι μία αρκετά εύχρηστη εφαρμογή και θα μπορέσει να δώσει λύση σε αρκετούς χρήστες που χρειάζονται έναν upload manager για το Linux και το ελεύθερο λογισμικό.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)