Wallch - Μία εφαρμογή για εναλλαγή wallpaper, γραμμένη από Έλληνες.

vagrale13 | Δευ, 12/26/2011 - 17:39 | 3'

Το Wallch είναι μία εξαιρετική εφαρμογή, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, πολύ εύκολα και απλά, να αλλάζετε αυτόματα την εικόνα στην επιφάνεια εργασίας σας. Μάλιστα, αυτό θα μπορείτε να το κάνετε, ρυθμίζοντας τις πολλές επιλογές που προσφέρει.
Σημαντικό είναι να πούμε ότι οι δημιουργοί αυτής της εφαρμογής είναι ο Αλέξανδρος Σολάνος και ο Βύτανου Λέων.

http://img24.imageshack.us/img24/9958/tmpugv6s7.png

Οι επιλογές που διαθέτει η εφαρμογή, είναι πάρα πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε τις εικόνες από οποιονδήποτε φάκελο και αν βρίσκονται και να επιλέξετε τη χρονική περίοδο αλλαγής της εικόνας, από 10 δευτερόλεπτα έως 24 ώρες. Ακόμη, μπορείτε να ορίσετε να αλλάζει η εικόνα σε τυχαίο χρόνο, από 2 έως 20 λεπτά. Πολύ καλό είναι ότι διαθέτει και μία γραμμή προόδου για να γνωρίζετε πόσο χρόνος χρειάζεται για την αλλαγή της επόμενης εικόνας. Επίσης, διαθέτει ένα πρόσθετο για την ενεργοποίηση ενός «ζωντανού» παρασκηνίου με τη Γη. Αν το επιλέξετε, η εικόνα της Γης θα ανανεώνεται κάθε μισή ώρα. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Σε κάποιους χρήστες ίσως φανεί λίγο δύσχρηστο το ότι δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις παραθύρου της εφαρμογής. Πάντως, είναι μία εξαιρετική εφαρμογή και αξίζει να τη δοκιμάσετε.
Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε στους δημιουργούς ένα μεγάλο «μπράβο» για τη δημιουργία του Wallch!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)