Διαθεσιμη η νεα εκδοση του Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10

vagrale13 | Πέμ, 10/13/2011 - 18:45 | 1' | 5

Εδω και μερικες ωρες ειναι διαθεσιμη η νεα εκδοση του Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10.



Πριν λιγο καιρο, αναφεραμε τι προκειται να δουμε στη νεα εκδοση.

Η εκδοση 11.10 θα εχει υποστηριξη μεχρι και τον Απριλιο του 2013
Περισσοτερα μπορειτε να διαβασετε εδω http://www.ubuntu.com/desktop/features

Επισης, υπαρχει και η δυνατοτητα για οποιον θελει,
να κανει online δοκιμη τη νεα εκδοση πριν την κατεβασει απο εδω http://www.ubuntu.com/tour/ Smile

Μπορειτε να κατεβασετε τα αρχεια iso απο τους παρακατω συνδεσμους:

Για τον σωστο τροπο εγγραφης του .iso δειτε εδω

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αναβάθμισα πριν λίγη ώρα το netbook . Δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα / το unity θα φανεί αν θα το αντέξω αυτή τη φορά :-)

Εγώ πάντως το έχω βαρεθεί αυτό το βιολί με τις συνεχείς εκδόσεις. Πάνω που είχα φορμάρει το laptop του πατέρα μου, ( που είναι 78 χρονών btw -σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει σημασία η έκδοση...! ) τσάκ... βγήκε η 11.04 και άρχισε να του λέει με τις ενημερώσεις να κάνει dist upgrade.

 

Άντε τώρα να του εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να κάνει μόνος του κάτι τέτοιο.Τώρα φαντάζομαι θα του λέει να κάνει και άλλο, άντε πάλι τα ίδια ( μηηηηη τολμήσεις να κάνεις dist upgrade!! :D :D :D ). Γιατί να μη κρατήσει την έκδοση που έχει στο laptop του αφού αυτή παίζει και παίζει καλά; Αυτό τον χαβά θα έχουμε τώρα;

Θυμήστε μου να σας γράψω για τον μπαμπά μου τον λινουξά και το Ουμπουντού.. ( τονίζεται στην λίγουσα γιατί είναι της γενειάς εκείνης που μιλούσε την γαλλικήν Laughing )

marlene]Θυμήστε μου να σας γράψω για τον μπαμπά μου τον λινουξά και το Ουμπουντού.. ( τονίζεται στην λίγουσα γιατί είναι της γενειάς εκείνης που μιλούσε την γαλλικήν Laughing )

χαχα,οταν ανοιξεις τετοιο τοπικ θα γραψω και εγω τις περιπετειες του 76χρονου πατερα μου που περα της αναβαθμισης θελει και...facebook!!!