Webilder - Αυτόματη αλλαγή παρασκηνίου στην επιφάνεια εργασίας

vagrale13 | Πέμ, 09/29/2011 - 11:35 | 3'

Το Webilder είναι μία εφαρμογή που αναλαμβάνει να αλλάζει αυτόματα την εικόνα από την επιφάνεια εργασίας σας, δηλαδή, το παρασκήνιο.

http://img607.imageshack.us/img607/6603/tmpy3tqnp.png

Το σημαντικότερο, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Το Webilder μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να κατεβάζει αυτόματα όλες τις εικόνες από το ∆ιαδίκτυο και συγκεκριμένα από δύο δημοφιλείς ιστοσελίδες, το Flickr και το Webshots.
Μπορείτε επιπλέον να ρυθμίσετε τι είδους εικόνες θέλετε να κατεβαίνουν ανάλογα με την ονομασία του άλμπουμ όπου βρίσκονται. Επίσης, η λήψη μπορεί να γίνεται σύμφωνα με κάποια tags που θα ορίσετε ή από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη.
Μπορείτε ακόμη να ορίσετε κάθε πόσες ώρες θέλετε να κατεβαίνουν οι εικόνες και έπειτα από πόση ώρα θέλετε να αλλάζει το παρασκήνιο. Πολύ βολικό είναι ότι πατώντας δεξί κλικ πάνω σε μία εικόνα, θα σας εμφανίσει κάποιες επιπλέον επιλογές, όπως να τη βάλετε χειροκίνητα ως παρασκήνιο, να δείτε την εικόνα σε πλήρη οθόνη ή, αν θέλετε, να διαγράψετε την εικόνα ή να δείτε όλες τις πληροφορίες της.
Ένα «μικρό» πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν κάποιοι χρήστες, είναι ότι το Webilder απευθύνεται κυρίως σε χρήστες GNOME. ∆υστυχώς η έκδοση 0.7 που δοκιμάσαμε, δεν λειτουργεί σε KDE 4, έτσι οι χρήστες του τελευταίου δεν μπορούν ακόμη να το δοκιμάσουν.
Ελπίζουμε σε μελλοντικές εκδόσεις να διορθωθεί και αυτό, για να μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες των χρηστών KDE.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)