ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΤΗΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ EMERALD ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SYNAPTIC

fox | Παρ, 06/11/2010 - 13:05 | 2' | 7

 

 

Έχω εγκαταστήσει,το emerald μαζί με το compiz  ποιο είναι το θέμα τώρα .Τo να εγκαταστάσεις theme μέσα από to emerald είναι εύκολη υπόθεση.Κατεβάζεις το theme που σε ενδιαφέρει , το αποθηκεύεις και το κάνεις import μέσα από το emerald.Μεχρι εδώ καλά.

 

Τί γίνεται όμως με τα theme που έχεις εγκαταστήσει μέσα από το τερματικό-synaptic που τα βρίσκεις για να τα κάνεις import

Έχω διαβάσει διάφορους οδηγούς για το πως να εγκαταστήσεις theme απο το emerald και γενικα πως εγκαθηστάς themes, αλλά κανένας δεν αναφέρει την περίπτωση που το theme το έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει μέσα από το synaptic.

Άρα το ερώτημα , όπως καταλαβαίνεται είναι, που βρίσκονται , που θα τα βρω , πως να εγκαταστήσω τα theme για το emerald , που τα εγκατέστησα από κονσόλα-τερματικό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Οπως και να τα εγκαταστησεις το ιδιο πραγμα ειναι. :D

Δες αυτο εδω, θα σε καλυψει:5 όμορφα Emerald Themes και πως εγκαθιστώ το Emerald

Αν το διαβασεις θα λυθουν οι αποριες σου και αν ακλολουθησεις και τα υπολοιπα links του ποστ θα βρεις πληθος θεματων για το Emerald!

Και για να σου ειναι πιο ευκολο στο μελλον, βαλε και αυτο:

http://kigka.blogspot.com/2010/06/3d-window-manager.html

Παντως αν κατεβασεις ενα θεμα: δεξί κλικ πάνω του>Eγκατασταση με Emerald Theme Manager>Import

και τσουπ! Θα σου εμφανιστουν ολα τα θεματα που εχεις εγκαταστησει κιολας! ;)

Βαλε αυτο που σου λεω στο 2ο link.

Καταρχήν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Πανέμορφο sait , καταπληκτική δουλειά , δεν φανταζόμουν πότε ότι χομπιστίκη δουλειά μπορεί να είναι τόσο άμορφη.

Συγχαρητήρια σε αυτόν-αυτούς που το σκεφτήκαν-δημιούργισαν αυτό το ιστολόγιο.         http://kigka.blogspot.com   

Στο θέμα τώρα. τα θέματα που κατεβάζουμε από το τερματικό, synaptic,  δεν μπορούν να γίνουν εύκολα import υπάρχει όμως κάτι καλύτερο .

κατεβάζουμε το fusion icon εάν δεν το έχουμε κατεβάσει από το synaptic, πηγαίνουμε στο μενού σύστημα-διαχείριση συστήματος-synaptic.

το βρίσκουμε στο μενού εφαρμογές-εργαλεία συστήματος.

Δεξί κλικ , πάνω στο εικονίδιο του fusion icon, σερνουμε το βελάκι στην επιλογη SELECT WINDOW DECORATOR , και επιλέγουμε EMERALD.

Έτσι αυτόματος τα θέματα με κατάληξη emerald που κατεβάζουμε γίνονται ιmport χωρίς να χρειαστεί να τα κάνουμε εμείς.

Φυσικά αυτό το post ,  δεν είναι παράθεση για εσένα constantine, εσυ αυτα τα γνωρίζεις, αυτά είναι για να βοηθήσουν  αρχάριους χρηστές σαν και εμένα. Σε ευχαριστώ

κάποιες φορές, κατά την διάρκεια  εγκατάστασης εφαρμογών, από την κονσόλα, μου ζητάει επιβεβαίωση { θέλετε να συνεχίσετε [Ν/ο] } τι εντολή πρέπει να δώσω για να γίνει η επιβεβαίωση ,και να συνεχιστεί η διαδικασία .

όταν κατεβάζω μια εφαρμογή πχ {10 mb} όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία μου βγάζει το έξεις μήνυμα 10 mb είναι το πακέτο που κατεβάσατε 60 mb χώρου θα χρησιμοποιηθούν στον δίσκο σας . Γιατί γίνεται αυτό, και πως μπορεί αυτό, να αλλάξει. Δηλαδή να χρησιμοποιώ, μόνο το χορό που καταλαμβάνουν, τα πακέτα που έχω εγκαταστήσει.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ

1.Πατάς enter ή "Y". Το κεφαλαίο σημαίνει τι είναι προεπιλεγμένο. Κάποια πάγματα μάλλον δεν πρέπει να μεταφράζονται έτσι... 

2.Τα πακέτα συνήθως είναι συμπιεσμένα.  Οπότε δεν μπορεί να αλλάξει, θα αποσυμπιεστούν έτσι και αλλιώς για να μπορούν να τρέξουν.

 

Teddy]

1.Πατάς enter ή "Y". Το κεφαλαίο σημαίνει τι είναι προεπιλεγμένο. Κάποια πράγματα μάλλον δεν πρέπει να μεταφράζονται έτσι... 

2.Τα πακέτα συνήθως είναι συμπιεσμένα.  Οπότε δεν μπορεί να αλλάξει, θα αποσυμπιεστούν έτσι και αλλιώς για να μπορούν να τρέξουν.

 

Σε ευχάριστο teddy για την απάντηση βεβαία αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το { [Ν/Ο] }  εκεί τη πρέπει να κάνω να πατήσω κατευθείαν enter ή Υ

 

στην κονσόλα αντί για αυτό [θέλετε να συνεχίσετε] ώστε ΕΓΩ να δώσω το [Υ] μου βγάζει αυτό το περίεργο{ θέλετε να συνεχίσετε[Ν/Ο] }  δηλαδή έχει προεπιλεγμένη την εντολή [Ν/Ο] σαν απάντηση άρα εάν πατήσω το enter θα ακηρωθη το κατέβασμα ????

[θέλετε να συνεχίσετε]  δίνω Υ

θέλετε να συνεχίσετε [Ν/Ο] τη πρέπει να δώσω πάλι Υ ή άπλα να πατήσω enter

Αν το λειτουργικο σου ειναι στα ελληνικα τοτε το Ν/ο σημαινει "Ναι/οχι" οποτε πατας το Ν και συνεχιζεις.

tek640]

Αν το λειτουργικο σου ειναι στα ελληνικα τοτε το Ν/ο σημαινει "Ναι/οχι" οποτε πατας το Ν και συνεχιζεις.

ok ευχαριστώ από ότι κατάλαβα είναι θέμα μετάφρασης.