Μεγάλος διαγωνισμός στην πύλη μας με θέμα το Linux!

amdshop | Τετ, 06/09/2010 - 14:46 | 2'

Μεγάλος διαγωνισμός στο AmD ShoP! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 μήνα. Θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου και θα τελειώσει 15 ιουλίου. Τι κερδίζετε; Ένα δικό σας blog (Π.χ. nikos.amdshop.gr) στα πρότυπα της πύλης μας σε επίπεδο λειτουργιών!  Θα περιλαμβάνει ζωντανές συνομιλίες, φόρουμ, προσωπικά μηνύματα, γκαλερί εικόνων και πολλά άλλα! Επίσης δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στα email σας που θα δημιουργείτε! Θα μπορείτε να φτιάξετε όσα email θέλετε! Ακόμα και να τα μοιράζετε ελεύθερα!
Πως το κερδίζετε; Θα πρέπει να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας σχετικά με το Linux. Δεν μας ενδιαφέρει η διανομή! Μας ενδιαφέρει το Linux. Ας πούμε ότι είναι μία έκθεση σχολείου! Δείτε το έτσι! Μεγάλος σας κριτής ο κόσμος! Ότι μας στείλετε θα δημοσιευθεί στο φόρουμ μας σε ειδική ενότητα που θα δημιουργηθεί! Όποιος συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία θα είναι και ο νικητής!

Τις εκθέσεις σας  μπορείτε να τις στέλνετε στο [email protected].

Παρακαλώ θερμά προσέξτε τυχόν ορθογραφικά λάθη γιατί το κείμενο του νικητή θα δημοσιευθεί και σε άλλα site. Σκοπός μας είναι να ταράξουμε και άλλο τα νερά! Περιμένουμε την συμμετοχή σας παιδιά!

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)