ArtWork 4 Elemental: WANTED! ;)

koulaxizis | Σάβ, 06/05/2010 - 11:39 | 2'

 



 

Όσοι έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες (:P) και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με το γραφιστικό μέρος του Elemental, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή!! Παραθέτω ένα link με το artwork του Elemental 2 μέχρι τώρα. Περιέχει ταπετσαρίες & banners για να πάρετε μια ιδέα του που κινούμαστε.

 

Στοιχεία: Παίζουμε με τις λέξεις και τις φράσεις “Elemental”, “Ellin”, “El” “Elemental Linux”, “Being Simple... Being Linux... Being Elemental...”, “Ubuntu”, “LXDE” και φυσικά αυτοσχεδιασμούς... “Fast”, “Light” ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς... Τα χρώματα της διανομής είναι μπλε, θαλασσί, προβάλει τα στοιχεία της φύσης και περισσότερο το νερό (χωρίς βέβαια να περιορίζεστε σε αυτά, αναφορικά το λέω).

 

Χρειαζόμαστε: Ταπετσαρίες, Banners, Λογότυπα, Κουμπιά (για το start menu), Login & Logout Screens, Grub Themes, Boot Screens, οτιδήποτε σχετικό με γραφιστικά, πραγματικά οτιδήποτε!!!

 

Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ αποστείλετε υλικό στο koulaxizis [at] gmx [dot] com με την κατηγορία που ανήκει το δημιούργημα σας, αν θέλετε το όνομα του έργου σας και φυσικά το δικό σας όνομα (ή ψευδώνυμο) και όποια άλλη πληροφορία θέλετε...

 

Happy Creation!!! :D  

 

http://dl.dropbox.com/u/6971951/artwork.zip

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)