Θοδωρής Δημητριάδης: 10 Most Beautiful Looking Linux Desktop

thanos | Τρί, 07/01/2008 - 13:37 | 1' | 1


Έκανα embed ένα από τα θέματα που υπάρχουν στα rss γιατί το βρήκα ενδιαφέρον...Το πόσο όμορφο μπορεί να γίνει το linux με απλά πραγματάκια για όλα τα γούστα,ειδικά το πρώτο που είναι κάτι το διαφορετικό το τελευταίο που σαν να βγήκε από παραμύθι και ορισμένα άλλα που μυρίζουν καλοκαιράκι !!! Απολαύστε.....υπεύθυνα πάντα ;)


Θοδωρής Δημητριάδης: 10 Most Beautiful Looking Linux Desktop -

Από το LinuxHaxor.net τα 10 καλύτερα Linux Desktop .


Το πρώτο είναι "mock-up" , αλλά πάλι ωραίο είναι :)

Κλικάρετε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

read more

[Πλανήτης ΕΛ/ΛΑΚ]

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ωραία τα desktops αυτά που δείχνει αλλά ρε γαμώ το... δεν υπάρχει ούτε ένα από αυτά που να μην ξεσκίζει την μνήμη του υπολογιστή με τα βαριά γραφικά που έχει.
Δηλαδή παρατήρησα ότι στο πλείστο των περιπτώσεων έχει να κάνει με τα του compiz, με εικονίδια 3d, superkaramba και τέλος πάντως άλλα τέτοια μνημοβόρα πράγματα.
Πολύ θα ήθελα να υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου δίνει τέτοιο ωραίο γραφικό περιβάλλον και να μπορείς να την τρέξεις ακόμα και στον πιο ψόφιο από πλευράς δυνατοτήτων υπολογιστή.

Προσωπικά όσες φορές έχω δοκιμάσει να φτιάξω κάτι τέτοιο σε desktop έχω παρατηρήσει ότι μου καταναλώνει τόοοσους πολλούς πόρους από το σύστημα μου (που δεν είναι και κανένα που δεν έχει δυνατότητας, αλλά κρίμα είναι να απασχολώ έναν πυρήνα από τους δύο μόνο για αυτό ) που τα παράτησα επιτόπου.

Αχχ.. τι τραβάμε για την εμφάνιση!!! :D