Νέα community έκδοση του PCLinuxOS 2008

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Δευ, 03/24/2008 - 13:36 | 1' | 4

Μέσα στο σαββατοκύριακο, η κοινότητα του PCLinuxOS κυκλοφόρησε μια έκδοση του PCLOS 2008 (με βάση το MiniMe) με γραφικό περιβάλλον Gnome. H νέα έκδοση βασίζεται στον πυρήνα 2.6.22.15 και περιλαμβάνει GNOME 2.21.2, Firefox 2.0.0.12, Thunderbird 2.0.0.9, εφαρμογές Office του Gnome, GnomeDo, MeTv, Serpentine, Brasero, GNOME Power Manager, Banshee Music Player κλπ. Η διανομή είναι LiveCD αλλά έχει εύκολο installer για άμεση εγκατάσταση. Κατεβάστε το από το linuxgator ή απευθείας τo ISO από εδώ ή με torrent. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το MD5.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Πάρα πολύ καλό . Το έστησα σήμερα , μου άρεσε περισσότερο με το gnome παρά με το kde . Εγκατέστησα το auto upgrade αλλά δεν μπορώ να το βρω για να το ξεκινήσω . Καμμιά ιδέα για το πού βρίσκεται ????

Στο KDE βρισκεται στο Συστημα-> Ρυθμισεις -> Πακεταρισμα (System Settings Packaging)

---

always look on the Tux side of life

Τελικά το βρήκα στο Εφαρμογές > Εργαλεία Συστήματος > AutoUpgrade . Απλά χρειαζόταν επανεκκίνηση του λειτουργικού . Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια , στην πορεία όμως προέκυψε κάτι άλλο το οποίο λύθηκε έμμεσα : Όταν πήγα να ανοίξω το AutoUpgrade μου έβγαλε παράθυρο ότι δεν βρίσκει κάποιο φάκελλο του kde τον οποίο δυστυχώς δεν σημείωσα εκείνη την στιγμή . Στην συνέχεια εγκατέστησα το ktorrent και όταν πήγα να ανοίξω πάλι το AutoUpgrade για να σημειώσω τον φάκελο που έλειπε , δούλευε κανονικά . Εγκαθιστώντας το ktorrent πρόσθεσε προφανώς αυτό που έλειπε για το AutoUpgrade . Οπότε τέλος καλό όλα καλά έστω και μ'αυτό τον τρόπο ........