Κάτι νέο γεννιέται...

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 12/19/2010 - 17:50 | 3' | 30
Η ζωή κάνει κύκλους λένε και μου έλαχε λοιπόν εμένα να κάνω αυτήν την διπλή ανακοίνωση. Δεν πειράζει... Όσο με ενοχλεί το πρώτο που θα διαβάσετε παρακάτω, άλλο τόσο με ενθουσιάζει το δεύτερο!
 
Λοιπόν, το έχετε παρατηρήσει ήδη ότι έλειπε η σελίδα με το καθιερωμένο "επομενο τεύχος" και ρωτάτε τι γίνεται, οπότε πρέπει να το μάθετε και επίσημα:
 
1. το τεύχος του «Ελληνικού Linux Format» που είναι στα περίπτερα είναι το τελευταίο. Το περιοδικό κλείνει, για διάφορους λόγους, οικονομικούς (δικαιώματα χρήσης γαρ) κλπ. 
 
2. ετοιμάζουμε νέο περιοδικό, με όνομα «Linux Inside»  το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα Γενάρη. 
 
Το Linux Inside θα είναι καθαρά "δικό μας" περιοδικό, με 100% ελληνική ύλη, χωρίς μεταφράσεις κλπ όπου θα γράφει όλη η κοινότητα. Βασικό συστατικό του θα είναι τα εργαστήρια, δηλαδή θα έχει πολλές, πάρα πολλές, σελίδες με όμορφα  projects και ιδέες που μπορούμε να φτιάξουμε στο αγαπημένο μας Linux για να το μάθουμε στην πράξη όσο δεν πάει... Αρκετά από αυτά θα επικεντρώνονται στο web, αφού εκεί είναι που το Linux ξεδιπλώνει πλήρως τις αρετές του.

 

Παράλληλα, όμως, θα υπάρχουν διεξοδικές αναλύσεις και  αφιερώματα σε διάφορες τεχνολογίες του Linux και οχι μόνο, αρχής γενομένης από το cloud computing και το IPv6.
 
Φυσικά, ένα Linux περιοδικό που σέβεται εαυτόν δεν μπορεί παρά να είναι ...τίγκα στις δοκιμές εφαρμογών και βέβαια διανομών, games, αλλά και websites!
 
Τέλος, γνωστός blogger έχει αναλάβει την ενημέρωσή μας με ειδήσεις ενώ άλλος γνωστός σχολιαστής τα "λέει" με το δικό του τρόπο...;)
 
Στη συντακτική ομάδα μας εχουμε μαζευτεί αρκετά γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη της ελληνικής κοινότητας. Πιστεύουμε όλοι σε αυτό που ετοιμάζουμε και νομίζω ότι θα βγει κάτι πραγματικά καλό...
 
Εχετε υπομονή όμως μέχρι τα μέσα Γενάρη...
 
--ΔΚ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ριζική αλλαγή λοιπόν

Όταν βλέπω τέτοιο ενθουσιασμό και πάθος κάτι με προκαταβάλει να περιμένω τουλάχιστον ένα όμορφο αποτέλεσμα.

 

Μισομουδιασμένος ακόμα από τα νέα εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο :)

 

/* προσπάθεια για χιούμορ ~~~~~~~~~~~

Αλήθεια, το καινούργιο forum σε drupal θα φτιαχτεί ?? :P 

~~~~~ προσπάθεια για χιούμορ END */

Καλή αρχή. Αν και θα μου λείψει το LF. :( Ελπίζω το νέο περιοδικό να είναι μηνιαίο και όχι διμηνιαίο.
Και τι θα γίνει με το φόρουμ;

Καλή επιτυχία.

----------------------------------------------------------

My HomePage :)

Με τις συνδρομές τι θα γίνει;; Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση...

 

 

Nikolaosx1, το Linux Inside θα είναι διμηνιαίο. Θα προσπαθήσουμε όμως να έχει καθημερινά νέο περιεχόμενο στη web μορφή του :) Όσο για το τωρινό φόρουμ, αυτό ανήκει σε όλους μας, αφού όλοι έχουμε συνεισφέρει σε αυτό με άρθρα και σχόλια, οπότε δεν χρειάζεται να κλείσει. Θα το μεταφέρουμε αυτούσιο στο νέο site που ετοιμάζουμε.

Linuxas, για τις συνδρομές, ελπίζω ότι θα βρεθεί μια απλή λύση. ;) Θα ρωτήσω και θα σας πω.

Καλό ξεκίνημα.

Το τευχος που είναι στην επαρχία είναι το προηγούμενο

το τρέχον τευχος θα μας έρθει;

Και μια θερμή παράκληση προσεξτε λίγο την διανομή του περιοδικού.

 

 

 

 

In a world without walls and fenches who needs Windows and Gates?

Άντε με το καλό κι εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε να γίνει μηνιαίο  

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://pleiadesplace.blogspot.com

 Η αληθεια ειναι οτι ειχε ακουστει πολυ εντονα εδω και καιρο,αλλα πιστευα οτι τελικα δεν θα γινει,οτι ηταν απλως φημες.Κριμα.Παντως ευχομαι οτι καλυτερο στα παιδια που θα συνεχισουν θα ειμαστε "μαζι" στο νεο ξεκινημα.

Μπήκα μετά από αρκετές μέρες (Μήτσο έχεις πμ) και διάβασα -και επίσημα- τα νέα.  Έτσι όπως είχε γίνει το LF, προσωπικά έπαψε να με συγκινεί. Οπότε η είδηση για το νέο περιοδικό, δεν μπορεί παρά ν' αντανακλά υπέροχα στα μάτια μου. Εύχομαι να είναι καλορίζικο το νέο τόλμημα και να βοηθήσει στη διάδοση του Linux στην πατρίδα μας. Προσωπικά διατίθεμαι να βοηθήσω όσο μπορώ σε ό,τι προκύψει.

-------------------------------------------------------------------------------------

Ο βασιλιας πεθανε,ζητω ο -νεος- βασιλιας.......και οσοι δεν μπορουν να βοηθησουν γραφοντας υπαρχει και αλλος τροπος...Μια ετησια συνδρομη για την αφεντια μας και μια δευτερη για εναν καλο φιλο μας που παιδευεται ακομα με win...χα.χα.χα

Αυτά είναι νέα!

Άντε να δούμε αν και έχω καλό προαίσθημα

<- http://oliveoil.homedns.org ->

εύχομαι να πάει όσο γίνετε καλύτερα η νέα σας προσπάθεια και φυσικά θέλω να είμαι ο πρώτος που θα κάνει ετήσια sidromi !!!

 

Free Web Hosting www.linuxdisk.net

Πάντως, δεν μπορώ να πω πως δεν στεναχωριέμαι , μιας και η πρώτη μου επαφή με το λίνουξ, ήτανε με το Mandrake 10.1 που είχε το πρώτο τεύχος του LinluxFormat...  Κρίμα

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://pleiadesplace.blogspot.com

εφοσον πλεον δεν θα πληρωνετε δικαιωματα franchise κλπ πραγμα που σημαινει μειωμενο κοστος πιστευω οτι αυτο θα ειναι σε οφελος και των αναγνωστων στις δυσκολες εποχες που ζουμε

Αυτά είναι όμορφα πράγματα ....

 

καλοτάξιδο παιδιά .

 

και χρόνια πολλά .....!!!

Αυτά είναι!!!! 

Μπράβω ρε παιδιά!

Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το Linux Format  επειδή θα είναι 100%  ελληνικό.

Θα έρχεται και στην επαρχία έτσι;;

 Σιδεροκέφαλοι, καιρό πριν υπήρχε η φήμη και η είδηση, αποφύγαμε να γράψουμε η να πούμε κάτι, η κίνηση είναι η καλύτερη που μπορούσε να γίνει κι' εννοώ όσο αφορά την Ελληνική πραγματικότητα του Linux.

Να θυμίσω και γω πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι χρειαστείτε στη διάθεση σας... Smile

 

Yet Another Greek Linux Blog

Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, Κωνσταντίνε. Πολλά παιδιά από την Επαρχία, αδικήθηκαν από το "Linux Format" και την κάκιστη διανομή του.

Σχετικά με το φόρουμ. Οι υπογραφές απενεργοποιήθηκαν; Σε παλαιότερα posts υπάρχουν, στα νέα δεν εμφανίζονται.Undecided

Καλη συνεχεια και απο μενα για το καινουριο φορουμ και για το καινουριο περιοδικο !!!!

Φοβερό το νέο site και ελπίζω το περιοδικό να έχει να την ανάλογη εμφάνιση (για την ύλη είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο του προηγούμενου).

Δεν μας είπατε το πιο σημαντικό: θα έρχεται στην ώρα του , 'δω στην επαρχία;

Off topic: Μεγάλωσε το avatar και λειτουργεί το δεξί κλικ! Πολύ καλό ξεκίνημα. 

Καλή αρχή παιδιά! Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε! Έχω ήδη δύο επιπλέον υποψηφίους να αγοράσουν το περιοδικό και ψάχνω να ψήσω και άλλους! Θα μου άρεσε εκτός του περιοδικού και του forum, να δω και άλλες πρωτοβουλίες, όπως συναντήσεις, ομαδικά project, κλπ!

Από την μία στεναχωρήθηκα, (μου φαίνεται τώρα ότι δεν θέλω να πετάξω τα τεύχη του format και ας γκρινιάζει ή γυναίκα μου).

Από την άλλη μια αλλαγή είναι πάντα ευχάριστη. Περιμένω με ανυπομονησία.

Τελικά θα έρχεται κανονικά στην υπόλοιπη Ελλάδα; Είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία του περιοδικού. Αν δεν γίνεται , να πείτε τιμές για να πάρω συνδρομή.

Επιτέλους!!! Καιρός ήταν να πάρουμε χαμπάρι ότι μπορούμε και μόνοι μας.. Μου αρέσει η ιδέα και καιρός ήταν να υλοποιηθεί.

Σε ότι θέλετε είμαι και εγώ μέσα.. :)

 

@ spyroskaftanis & smooth, θα έρχεται και στην επαρχία, αλλά με καθυστέρηση. Το Linux Inside δεν μπορεί να έχει μεγάλο τιράζ ώστε να καλύπτει όλη την ελλάδα. Αν θέλετε να βοηθήσετε το περιοδικό και να το παίρνετε στην ώρα του, προτείνω να γίνετε συνδρομητές. Θα κάνουμε ανακοίνωση σύντομα για το ύψος της συνδρομής... Wink

Καλορίζικο λοιπόν και συγχαρητήρια για το νέο ιστότοπο. Περιμένουμε με ανυπομονησία το 1ο τεύχος καθώς και ενημέρωση για συνδρομή.