Ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού

pavlos555 | Σάβ, 01/29/2011 - 16:49 | 1' | 3

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το περιοδικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει ηλεκτρονική έκδοση του περιοδκού με συνδρομή.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

δεν νομιζω γιαιτι  ειμσστε λίγοι  και αμα το μοιραζουν  και απο και κει .... θα  σταματησει  πριν την ωρα του.. ( ελλειψει εισροών) ....   και στο προηγουμενο  περιοδικό δεν  παρείχε τετοια δυνατότητα..  τωρα αλλος "εχει το μαχαίρι και το καρπούζι"

Εννοειται οτι αν ηταν σε ηλεκτρονικη μορφη θα ηταν και με καποιο αντιτιμο...
Απλα δεν θα ηταν 5ευρω αλλα 3 για πχ...
Το θεμα ειναι οτι οταν γινεται κατι τετοιο ειναι πιο ευκολο να μοιραστει και παραεξω... ;)
Γι αυτο το λογο και μπορεις να βρεις στο web αρκετα περιοδικα... ;)

 ναι εχεις δικιο. αυτο που λεεω ειναι οτι θα το επαιρνε ένας εστω και ηλεκτρονικά  και θα το εδινε δε μερικους φιλους του.  αντε στην αρχη ας υποθεσουμε οτι ηταν καλο γιαιτι θα γνωριζαν το λινουξ και εδω. ( αυτο ομως μπορει να το προωθήσεις και με την εντυπη μορφη του καθε φορα που σε επισκέπτεται κάποιος φιλος)
Όταν το μαθαιναν  ίσως να το κατεβαζε ενας και μετά να το εδινε σε 2 -3 . αμα εχεις ομως μικρή πελατειακή βάση, ειναι σημαντική η απώλεια.  Για μεταφορα να το εχεις παντα μαζί σου ειναι καλό. ( οδηγος αναφορας)  αλλα για καθημερινη ηλεκτρονική χρήση, (βλ. e-book reader ) θα πονεσουν τα ματια σου...