Προβλημα με την εφαρμογη youtube

nupogodi | Σάβ, 01/11/2014 - 17:22 | 1' | 3

Γεια σας φιλοι και καλη χρονια.Τις τελευταιες μερες οταν ανοιγω την εφαρμογη youtube δεν φορτωνει τιποτα και βγαινει το εξης μυνημα σφαλματος:com.google.android.youtube.googlemobile.masf.ConnectionException:404.

Το κακο επισης ειναι οταν παω να φορτωσω μεσω της εφαρμογης internet ενα βιντεο λαμβανω το μυνημα οτι ειναι αδυνατη η αναπαραγωγη του βιντεο.Με μια αναζητηση που εκανα στο φορουμ των google products ειδα οτι και αλλοι χρηστες που εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα και τα τηλεφωνα τους ειναι παλια οπως το δικο μου δυστυχως δεν βρηκαν λυση.Υπαρχει ελπιδα να το φτιαξει ο τεχνικος η μηπως θελει αναβαθμιση firmware?Ευχαριστω εκ των προτερων για την προσοχη σας.
 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

   ούτε τεχνήτης ούτε μάστορας ούτε firmware δεν σε σώζουν. Απλά το τηλέφωνο τα έφαγε τα ψωμιά του, ξεπεράστηκε τεχνολογικά και είναι μόνο για το μουσείο. Η εφαρμογή youtube έχει και αυτή τις απαιτήσεις της στο android , που πρέπει να είναι από 3.6 & πάνω. Συνηστώ αγορά νέου εργαλείου και τουλάχιστον τετραπύρηνου για να κάνεις τη δουλειά σου σωστά.  Και από λίνουξ συνηστώ dwmX-debian-2014.01.08 με τον refracta installer που κάνει τα πάντα , όπως και το RubyOS 5 beta  από το open Suse studio με το εργαλείο YAST σε text user interface για προχωρημένη εγκατάσταση στο δίσκο από την ομάδα των Ολλανδών που ξέρουν καλά το open Suse. Κορυφαία καί τα δύο.

 για το dwmX  για login  δώσε  user :  live με passwd : live  ,  για το RubyOS  δώσε  user  :   root  με  passwd :  rubyos  για να συνδεθείς.

   Επίσης  πολύ  καλά  &   τα  Fedora MATE 20  &   Scientific 6.5 beta live-cd.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατε.Θα τις λαβω υποψη και θα πραξω αναλογως.Να εισαι καλα για το χρονο που μου αφιερωσες και σου ευχομαι καλη χρονια.