Crashάρισμα launcher του LG Optimus L5 II ? Όχι πια

DimitrisV Channel | Δευ, 08/12/2013 - 22:23 | 3'

Αν είσαι ιδιοκτήτης ενός LG Optimus L5 II είναι σήγουρο πως έστω και μία φορά θα σας έχει κρασάρει ο launcher ( το γραφικό περιβάλλον) και να μην σας δίχνει τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστήσει στην συσκευή σας . Για να το φτιάξετε αυτό το πρόβλημα πρέπει να κάνετε Wipe Data Factory Reset .

Δλδ? Να φορμάρετε το κινητό και να το πάτε στις εργοστασιακές του ρυθμήσεις διαγράφοντας τα πάντα !!!!! Όμως και να το κάνετε αυτό το πολύ σε 2-3 μήνες να σας ξαναπαρουσιαστεί αυτό το θέμα !Επειδή ξέρω πως δεν έχουμε χρόνο για να κάνουμε format-format και πάλι format στο L5 II μας.

Μια απλή λύση είναι να αλλάξετε launcher !Όμως επειδή το L5 II έχει λίγη μνήμη και το Android 4 που τρέχει το τσακίζει πρέπει να βρείτε έναν που να μην θέλει πολύ μνήμη !

Εγώ προτίνω να βάλετε να βάλετε τον Holo Launcher που είναι πιο ελαφριώς από αυτόν που έχει η LG ! Toν Holo Launcher θα τον βρείτε στο Google Play ή εδώ

Αφού εγκατεστηθεί πατάμε το μεσαίο κουμπί ,βάζουμε τικ στο προεπιλεγμένο και μετά πατάμε στον holo launcher

Η οθόνη του Ηοlo Launcher

Από εδώ και στο εξής η συσκευή σας δεν θα ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα !Από εδώ και στο εξής θα έχετε 10MB Ram περισσότερη (Αν θέλετε 100MB + περισσότερη διαβάστε εδώ

Καλή σας επιτυχία

ΥΓ :Το πρόβλημα υπάρχει και στην Ευρωπαϊκη και στην Αμερικάνικη εκδοχη του L5 II

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)