Εφαρμογές του Android:Κάθε έκδοση όλο και πιο μεγάλη (σε MB)

DimitrisV Channel | Σάβ, 09/01/2012 - 10:30 | 1' | 11

Όσοι έχουν πάρει κινητά που να έχουν ενσωματομένη μνήμη 200 MB και κάτω το μύνημα :ΜΝΗΜΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΛΗΡΕΣ εμφανίζετε όλο και πιο συχνά όσο κάνουμε αναβαθμήσεις στις εφαρμογές που δεν μπορούν να μεταφερθούν στην SD !

Xθες έκανα αναβάθμηση στην εφαρμογή του Facebook που παλιά ήταν 19MB (mazi me ta stixeia moy) και τώρα έφτασε 25 MB !Οι χάρτες ήταν 14MB και έφτασαν 19ΜΒ και πολλές εφρμογές ακόμα!Όσο πάει θα έχουμε όλο και λιγότερα προγράμματα στο smartphone!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

   ήρθε η ώρα να πάρεις ένα tablet Samsung με Android 4 & μεγάλη μνήμη.

   Τα ..200 MBytes  το 1990 ήταν μνήμη ελέφαντας. Smatphone με μόνο 200 ΜΒ  το 2012 σημαίνει πως είσαι ..ψιλικατζής.  Αναβαθμίσου επειγόντως , αλλοιώς θα απαρχαιωθείς & θα γίνεις μουσειακό είδος προς εξαφάνιση.

To Samsung Galaxy Gio S5660  White έχω και το πήρα πριν 2 μηνες!Επίσις το galaxy tab II 7.0 το έχει ο πατέρας μου και είναι  πολύ καλό!Αν θέλουν να παίρνω κάθε μήνα κινητό είναι γελασμένοι!Γιατί γενικά τα Galaxy  έχουν πολλές εφαρμογές στην ROM (βλακείες οι περισσότερες) του έκανα Root (σε δευτερολεπτα  μιας και ήταν κι εύκολο) και έσβησα πολλά αχρηστα προγράμματα !Εσβησα και το Android Market μιας και έιχα κανει αναβάθμηση σε Google Play!Γλύτωσα 23MB :)
 To Galaxy Gio σε μαύρο !

   και γω το Samsung Galaxy  με τις 7 ίντσες σκέφτομαι να αποκτήσω. Να βλέπω και καμιά ταινία αραχτός.

:) Καλά εγώ με 3,2 οθόνη από youtube μια χαρά βλέπω  επισόδεια από ταινίες άλλα αν θες να δεις καμία καλή οκ 7άρα μια χαρά είναι !

   Λοιπόν , το Galaxy 2  7''  με το  Android 4  είναι  το απόλυτο  must to have.  Παίζει όλα τα videos & ανοίγει καί PDFs  καί  έγγραφα Word.  Να το ζητήσεις από τον Άη-Βασίλη  την Πρωτοχρονιά ή  από τον Άη-Παντελεήμονα (Άη-Πάντ).

Καλά μέχρι τότε......Ο Santa Claus θα έχει γίνει πιο λεπτός και από IPad :P 

Το κινητό μου το πήρα 200 Ε πριν 2 μήνες και τώρα το Galaxy S II (oxi S III) έχει φτάσει σχεδόν στα ίδια λεφτά!Πάντως αυτά που πουλάν στην αγορά κινητά είναι ή παντόφλες? 

  μάλλον παντόφλες είναι. Γι' αυτό και γώ πήρα το Samsung tablet με  7 ίντσες οθόνη να βλέπω ταινίες & να παίζω  όταν  γυρίζω από δουλειά.  Άσε που το περιβάλλον μου θυμίζει  ...LINUX !  !  !

   Mόνο  Android  στα tablet !  !

Το ΗacckerSpace μου έχει δώσει μια κάρτα για unlock !

http://FreeYourAndroid.org

 
Επίσις μην ξεχνάς ό,τι το Android βασίζεται στο LINUX !

Αν θες(λέμε) να μεταφέρεις αρχεία στο tablet/smartphone από το PC/Laptop ή το αντίστροφο βάλε το AirDroid !Πραγματικά κάνει καλή δουλειά και με τα  full (pirate) .apk  

Εγώ μπήκα στην ROM & έσβησα τις παλιές εκδόσεις & κάποιες μαζί με τις ενημερώσεις (Οκ της αφαίρεσα)!Ο ενσωματομένος Browser είναι 3MB ,to android market (παλια έκδοση) ειναι 2 ,το samsung apps 6ΜΒ κ.α Ποιος ο λόγος να βάλω το CyanogenMod αν έχω αφαιρέσει όλες τις βλακείες από τις εργοστασιακές ρυθμήσεις?Πάντως αν κάνετε root μην αναβαθμήασετε το SuperUser !Έχει πρόβλημα στα binary files!