ZTE Blade

Dr.Paneas | Παρ, 03/11/2011 - 02:43 | 1' | 4

Αύριο πρόκειται να αγοράσω το ZTE Blade από την Wind η οποία το δίνει 159 Ευρώ (σκέτη συσκευή) ή δωρεάν αν το πάρετε μαζί με το πρόγραμμα Wind Medium. Τρέχει Android 2.1 και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Κατά πόσο είναι εφικτό και εύκολο να περάσω άλλη έκδοση Android ; πχ εχει ήδη βγει η 3 αν δεν κανω λαθος
2) Ενδιαρομαι να προγραμματίσω σε Android. Θυμάμαι ότι το Greeklug είχε διοργανώσει κάτι πέρισυ στην Θεσσαλονικη αλλά δεν πηγα :(  Θα ηθελα να γνωριζω αν υπαρχει καποια online κοινότητα που μπορεί να με προσανατολίσει περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Η version 3 είναι μόνο για tablets. Το συγκεκριμένο κινητό, απ'όσο ξέρω, θα πάρει την 2.2 (froyo). Ίσως ανεπίσημα, με custom roms, να πάρει και την 2.3(gingerbread). Δες και τα παρακάτω:

http://techblog.gr/mobile/zt-blade-android-2-2-update-confirmed/

http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-3-gingerbread-update-3885/

Το έχω με την 2.1 και είναι καλό για τα λεφτά του. Είναι λίγο αργό σε φάσεις αλλά τα κάνει όλα, τα βιντεακια του είναι αρκετά καλά και αξιοπρεπή, η φωτογραφική καλή (3.2 MP) και τα μεγάφωνα μικρόφωνα μια χαρά
 Η Wind θα το αναβαθμίσει σε 2.2 δωρεάν μου είχανε πει εμένα από εκεί.

δεν παιρνεις καλυτερα το motorola xt502
http://www.mobile-review.com/review/motorola-quench-xt5-en.shtml
πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης!

Πήγα εχθές σε 5 μεγάλα καταστήματα Wind στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Το έχουν πάρει όλοι και έχει μεγάλη ζήτηση. Αναμένουμε . . .