E-mail via L.A.N

telemaxos | Παρ, 09/28/2012 - 22:28 | 1' | 5

Γίνεται να στεισω εναν e-mail server που να στελνει μηνυματα στο δικτυο LAN μου. Ποια διανομη μου προτείνετε να βάλω. Θέλω μεγάλης ισχύεις μηχανημα ; 
Ευχαριστω :) 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αυτό που λες ότι θες να κάνεις δεν έχει νόημα. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό. Mail server στήνεις σε fully qualified domain name μηχάνημα με πρόσβαση στο internet για να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα σε mail accounts σε αυτό το domain. Όχι για να στέλνεις μηνύματα σε ένα LAN.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Πες ένα σενάριο.

Αυτό ειναι το σενάριο.Χρήστες : 1 και 2
Στόχος: Αποστολή και κατέβασμα εισερχωμένων μηνυμάτων
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :
Ο χρήστης 1 μέσω δικτύου LAN και μεσω ενος τοπικου διακομιστή αλληλογραφίας στέλνει ένα μηνυμα στον Χρήστη 2.
Σημέιωσή: Η αποστολή και το κατέβασμα μηνυμάτων γίνεται με Π.Χ το Thunderbird ή το Evolution 

Όπως σου είπα αυτό που ζητάς δεν έχει νόημα. Δεν χρειάζεσαι να στήσεις Mail server σε ένα lan. Μπορείς απλά να ανοίξεις δύο/τρεις/χ λογαριασμούς gmail/yahoo/etc και να χρησιμοποιεί ο καθένας υπολογιστής τον δικό του. Το ίδιο πράγμα είναι και γλυτώνεις το να προσπαθείς να κάνεις κάτι που απλά δεν έχει λογική ;)

Φίλε μου εγω απλώς σου ζήτησα να μου πεις αν γίνεται και πως. Δεν σου ζήτησα να μου βρεις ενναλακτικές σε ένα πρόβλημα. Για αυτό σου ξεκαθαρίζω ; Μπορείς να με βοηθήσης με το εγχείρημα που προσπαθώ να πετύχω ; Αν ναι να σου πω ο,τι το συγκεκριμένο LAN δεν θα έχει σύνδεσει Internet.

telemaxos]Φίλε μου εγω απλώς σου ζήτησα να μου πεις αν γίνεται και πως. Δεν σου ζήτησα να μου βρεις ενναλακτικές σε ένα πρόβλημα. Για αυτό σου ξεκαθαρίζω ; Μπορείς να με βοηθήσης με το εγχείρημα που προσπαθώ να πετύχω ; Αν ναι να σου πω ο,τι το συγκεκριμένο LAN δεν θα έχει σύνδεσει Internet.

Όχι. Δεν γίνεται. Ξέχνα το. Δεν έχει νόημα. Εντάξει τώρα; ;)