Saurak™ 5

DimitrisV Channel | Πέμ, 06/28/2012 - 22:16 | 1' | 8

H 5η έκδοση του ελληνικού OpenSUSE :Saurak™ έρχετε σε λίγες μέρες!Το .iso της πρώτης beta είναι 403 MB !Έχει μόνο το Opera & docky ,Gnome 3.4  ,Network manager,yast !Δεν βάλαμε πολλά προγράμματα ώστε να βάλετε όσα θέλετε εσείς !

Στο site  www.dimitrislinuxos.blogspot.gr ,στην καρτέλα   Saurak™ 5 ΝΕΑ ,άλλα & στην καρτέλα ΝΕΑ θα υπάρχουν νέα για την διανομή 

Στην καρτέλα    Saurak™ 5 ΝΕΑ θα μπει σε λίγη ώρα & link για την Beta !Όσοι την δοκιμάσετε σας παρακαλώ να μου πείτε αν ήταν καλή & γρήγορη ή εδώ ή στo http://dimitrislinuxos.gr.gg/%26%23934%3B%26%23972%3B%26%23961%3B%26%23959%3B%26%23965%3B%26%23956%3B/index.htm
 


Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Άκου. Σε εμένα δούλεψε αλλά θα σου δώσω μερικές συμβουλές για να φαίνεται η παρουσια της διανομής σου στο Web πιο εππαγελματική.

ΟΔΗΓΟΣ
1 : Προώθησε περρισότερο το όνομα της διανομής σου παρά το δικό σου. Καλύτερα για μια διανομή ακούγεται το saurak.blogspot.com παρά dimitrislinuxos.blogspot.com. Θα μπορούσες να φτιάξεις ένα κεντρικο site για όλες τις διανομές με όνομα linuxos.

2 : Το ξέρω όλοι κάνουμε λάθος, αλλά μια επανεξέταση της ορθογραφίας είναι απαραίτητη. Ο υποψήφιος χρήστης της διανομής βλέποντας ορθογραφικά λάθη, πόσες πιθανότητες έχει για να κατεβάσει το Saurak ή το Ubuntel

3 : Το .blogspot.com δεν αρμόζει σε μια διανομή. Το theme της ιστοσελίδας είναι άσχημο. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το webnode.com. Είναι πραγματικά τρομερό.

4. Διαφοροποιήσε λίγο το Saurak με το opensuse. Ένιωθα όταν το χρησιμοποιούσα ότι ήμουν στο Opensuse. Αλλαξε το wallpaper, βρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα λογότυπο. Υπάρχουν linux έτοιμα.

5 Άν μπορείς φτιάξε ένα στοιχειώδη help website

Ευχαριστώ για τον οδηγό!Το όνομα sauraklinux.blogspot.gr το είχα ,άλλα το άλλαξα για 1 μέρα & όταν πήγα να το ξαναβάλω ήταν κατηλειμένο!

http://www.σταμάτα-ενχλιτικά-sχόλεια.linuxinside

Mysaurak !Σωστό !

Ευχαριστό για την βοηθεια Telemaxos

To http://www.σταμάτα-ενχλιτικά-sχόλεια.linuxinside

πήγενε σε 1 spammer !