Μαθαίνοντας Backtrack 5

Antoni4040 | Πέμ, 09/08/2011 - 09:09 | 1' | 9

Αγαπητοί φίλοι, απ'ότι φαίνεται πάλι χρειάζομαι την βοήθεια αυτού του εξαίρετου forum... Θέλω να μάθω να χρησιμοποιώ το Backtrack 5 (για εκπαιδευτικούς λόγους...) και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο αν κάποιος μου έδινε τον τίτλο κάποιου βιβλίου (κατά προτίμηση online και δωρεάν) ή μου έδινε οποιαδήποτε συμβουλή... Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αν ειναι για εκπαιδευτικους λογους,
μια καλη αρχη ειναι να ξεκινησεις απο εδω http://www.backtrack-linux.org/tutorials/

Κάποια άλλη συμβουλή? Α, και μια που μίλησα για το Backtrack, τι γνώμη έχουν τα μέλη του Linux Inside για το total xaker ή (όπως μετονομάστηκε) το delta xaker?

Antoni4040]Κάποια άλλη συμβουλή? Α, και μια που μίλησα για το Backtrack, τι γνώμη έχουν τα μέλη του Linux Inside για το total xaker ή (όπως μετονομάστηκε) το delta xaker?

Antoni4040, σε παρακαλώ μην αλλάζεις θέμα μέσα σε μια συζήτηση γιατί μετά παρεκτρεπόμαστε. Δεν είναι έγκλημα βέβαια, αλλά καλό είναι να ανοίγεις νέο θέμα (από το πάνω μενού επέλεξε Forum > Νέο Θέμα) αντί να ρωτάς κάτι άσχετο μέσα σε μια συζήτηση. Και τέτοια ερώτηση, βάλε την στο forum "Off Topic"...

Antoni4040]Κάποια άλλη συμβουλή?

Ναι. Το backtrack δεν ειναι κατι παραπανω απο τις υπολοιπες διανομες. Απλα, εχει πολλα εργαλεια προεγκατεστημενα, τα οποια μπορουν να εγκατασταθουν σε ολες τις διανομες Linux.

Σε παρακαλώ, dimitris, σταμάτα να μου κοπανάς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά! Είπαμε, θα προσπαθήσω να το κόψω... 

Από ότι θυμάμαι (χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά) κάθε πρόγραμμα μέσα στο backtrack έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία μπορείς να το κατεβάσεις καθώς και το mail και όνομα του δημιουργού.
Πηγαίνεις στη σελίδα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θες να μάθεις και νομίζω πως έχει tutorials και user  guide μέσα. Τσέκαρέ το.

εχει διαφορα βιβλία  να  αναζητήσης σε μια μηχανή.  Πολυ καλή διανομη,  μόνο που θελει  πολύ χρονο  και υπομονή. Καλή αρχή. την εγκατέστησα.
Βασισμένη και στο uuubuntu 10.04  , εκανε και  αναβάθμιση, αλλλα κατι δεν παει  καλά. (  να μπει η 12,,04)
να μποορουμε να δουμε και κανα βιντεακι στο youtube  και να ακουσουμε κανενα mp3 . αυτα χωλαινει πρός το παρόν. Ενταξει για αλλο σκοπο φτιαχτηκε...