Ας γνωριστούμε καλύτερα (με ευχές και βίντεο)

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/16/2011 - 20:29 | 4' | 3

Να δύο ωραίες ιδέες για να γνωριστούμε καλύτερα.

AVATAR + ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Η πρώτη είναι να σας βάλουμε να ανεβάσετε ένα avatar (=εικόνα του εαυτού σας) και να γράψετε μια ευχή, ένα σχόλιο για το περιοδικό μας. Αυτά θα τα εμφανίζουμε στην πρώτη σελίδα όπως φαίνεται ήδη το block που  βρίσκεται κάτω από τα βίντεο. 

Οι χρήστες του περιοδικού "Linux Inside"

Όσοι γουστάρετε να πείτε ένα καλό λόγο για τη νέα προσπάθεια, ή μια ιδέα που θα θέλατε να δείτε να υλοποιείται ή γενικότερα θέλετε να γράψετε ένα σχόλιο προς τον κόσμο του Linux σε 5 γραμμές, να η ευκαιρία!

Διαδικασία:
- Πηγαίνετε στο σύνδεσμο "Ο Λογαριασμός μου" και μετά στην καρτέλα "Επεξεργασία".
- Στην καρτέλα "account" ανεβάζετε μια εικόνα avatar (αν δεν έχετε ήδη) και στην καρτέλα "linux inside" γράφετε την ευχή ή το σχόλιο που  θέλετε (μέγιστο 5 γραμμές!). 
- Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά όσοι και όσες μπειτε στον κόπο παρακαλώ να γράψετε με κόσμιο τρόπο. Μην ξεχνάτε! θα είστε στην πρώτη σελίδα του linuxinsider.gr!


BINTEO
Η δεύτερη ιδέα ειναι να φτιάξει ο καθένας και η καθεμία από εμάς ένα σύντομο βίντεο (~15 δευτερόλεπτα) το οποίο θα το ανεβάσουμε στο κανάλι YouTube του περιοδικού.

Το βίντεο μπορει να δείχνει πχ.  εσάς να λέτε "γεια σας, είμαι ο Δημήτρης Καλαμαράς, dimitris στο φόρουμ του περιοδικού,  ασχολούμαι Χ χρόνια με Linux,  και μου αρέσει η μπύρα"  ή οτιδήποτε θέλετε.

Απλώς επειδή η όλη φάση γίνεται για να γνωριστούμε το πιο απλό είναι να τραβήξετε το βίντεο με την webcam σας.

Διαδικασία:
- Φτιάχνετε το βίντεο σας (σε AVI/MP4, κλπ), σε μια ανεκτή ανάλυση (640χ480px) και προσέχετε να ειναι μαξιμουμ μέγεθος αρχείου στα 50MB και γύρω στα 15 δευτερόλεπτα. 
- Κατόπιν, ανεβάζετε το βίντεο σας στο ftp.linuxinsider.gr. Κάνετε login με όνομα χρήστη ftp  και συνθηματικό ftp. 
- Στη συνέχεια θα τα ανεβάσουμε ένα-προς-ένα στο κανάλι YouTube του περιοδικού.
- Καθένας θα μπορει να βάζει το link του βίντεό του στο προφίλ του, ώστε όταν κάποιος κάνει κλικ στο avatar του να βλέπει απευθείας το βίντεο.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

και ειχα την απορία στο avatar  σου  εισαι ο Δημήτρης?    το σκεφτόμουν καιρό, αλλα δισταζα.  να μην ειμαστε απρόσωποι. εκτος αυτού ορισμενοι απο σας ειστε στην Αθηνα και βρισκεστε ( εστω μια φορα στο τόσο) αλλά εμεος στο στην άλλη άκρη πως? τέλος παντων θα το ρυθμίσω. μόλις βρω χρόνο ( οπου ναι δηλαδή προβλημα υγεια δεν μου επιτρπει πολύ  υπολογιστη)   

Τι έγινε βρε παιδιά; Είσαστε τόοοσο ντροπαλοί ή δεν θέλετε ουτε ένα σχόλιο να γράψετε για το Linux Inside; 

Με στεναχωρείτε... :) 

Εύχομαι αυτή η καθαρά Ελληνική προσπάθεια, να ευοδωθεί και να έχει την στήριξη όλων των φίλων του Ανοικτού Λογισμικού.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα να έχει περισσότερες παρουσιάσεις διανομών, επεξηγήσεις και οδηγούς (tutorials) προγραμμάτων (κυρίως για ...οπτικοακουστικά αρχεία Tongue out) και απλό και κατανοητό τρόπο γραφής.
Καλή Επιτυχία, Linux Inside!